De feestdagen staan voor de deur, dagen waar je heerlijk aan het cocoonen bent met de mensen waar je van houdt en je extra aandacht besteedt aan jezelf en je familie. Lang tafelen met z’n allen, je hebt uren in de keuken doorgebracht om het perfecte feestmaal te serveren en je trekt natuurlijk je mooiste kleding aan.

December is een maand waarbij we het razend druk hebben. De koude dagen komen eraan en het ijs kan binnenkort misschien wel van de autoruiten worden gekrabd. Kortom, de handen en nagels hebben heel wat te verduren en een moment van verzorging én rust is dan meer dan welkom.

Veel vrouwen, maar zeker ook mannen houden ervan om zichzelf goed te verzorgen en verzorgde handen horen daar ook bij. Handen zijn naast je gezicht het meest zichtbaar. Het is ook het lichaamsdeel dat contact maakt met andere mensen. Je schudt elkaar de hand, reikt een ander iets aan, of ontvangt juist iets van iemand.

Veel mensen kunnen zich daarentegen erg onzeker voelen over hun handen. Ze verstoppen ze als ze bijvoorbeeld afgekloven nagels hebben, hebben pijn aan de kloofjes die zijn ontstaan of de handen voelen niet prettig aan door een droge huid of hebben juist klamme handen en/of eelt.

Ik vind het oprecht erg om te horen dat mensen zo ontzettend onzeker kunnen zijn over hun handen, er is tenslotte zoveel aan te doen en het is ook helemaal niet nodig!

Iedere keer als een klant met een blij en tevreden gevoel de deur uit stapt denk ik: “Dit zouden meer mensen moeten ervaren.”

Wat ik ook veel te horen krijg van mensen die zelf hun handen en nagels verzorgen is: “Waarom zou ik naar een nagelstudio gaan als ik het zelf ook prima kan?”

Daar hebben ze gelijk in, je kan ook heel veel zelf doen. Er zijn veel producten op de markt om je handen en nagels te verzorgen en verfraaien.

Maar het gevoel dat ik jou kan geven, de beleving die bij een behandeling hoort, het “me-time” moment, de rust van even uit je dagelijkse bezigheden stappen en verwend worden is iets dat anders is. Dat maakt het verschil!

Professionele producten zorgen voor een langere houdbaarheid, geven net dat beetje extra en laten je handen heerlijk zacht voelen. Een kunstsysteem laten aanbrengen is altijd aan te raden door een professional en laten we eerlijk zijn: werken met je niet dominante hand is een stuk lastiger, met vaak een minder mooi resultaat.

Het kostenplaatje is ook een belangrijke reden dat mensen het liever zelf doen. Veel geld uitgeven aan een behandeling dat doen mensen niet graag.. en dat snap ik heel goed!

Daarom heb ik voor jou een aantal mooie aanbiedingen, speciaal voor de feestdagen!

bigstock-beautifulmanicure-with-white-o-64992802
Behandeling 1 €10,00:
“Nagels professioneel laten lakken en verzorging van je nagels en nagelriemen”
Als eerste worden de handen gereinigd en gedesinfecteerd. De nagelriemen worden verzorgd en de nagelplaat voorbereid op het lakken. De nagels worden gevijld in het gewenste model en je handen worden verwend met een handmassage. Er is keuze uit alle kleuren en verschillende finishes.

Behandeling 2 €17,50: 
“Ervaar wat een manicure inhoud, naast het professioneel lakken van de nagels”
Behandeling 1 wordt uitgebreid met een “Cuticle Treatment” en een handscrub. De nagelriemen krijgen een boost met een crème vol fruitzuren die droge, ruwe nagelriemen verwijderen en de vocht/vetbalans herstellen. Door de intensieve werking ook uitermate geschikt voor beschadigde en pijnlijke nagelriemen. De scrub verwijdert alle dode huidcellen en zorgt voor zachte handen die de handcrème nog beter laat opnemen in de huid.

Behandeling 3 €35,00:
“De luxe van een uitgebreide Wellness manicure met een hand- onderarmmassage”
De handen worden ondergedompeld in een soak handbad met voedingsrijke toegevoegde mineralen die de huid zuivert en helpt de balans te herstellen, waardoor ze verfrist, gevoed en gehydrateerd aanvoelen. Huidverzorging met een peeling en verzachtende serum dat diep doordringt in de huid en de aanmaak van nieuwe cellen stimuleert. De nagels en nagelriemen worden naast de Cuticle Treatment ook verwend met een nagelriemolie en de handmassage wordt uitgebreid met een onderarmmassage. Ervaar een welness gevoel voor je handen en onderarmen en kom volledig tot rust voordat de nagels worden gelakt.

Gelcolorbehandeling €17,50 (i.p.v. €24,50)
Met een Gelcolorbehandeling ben je verzekerd van een langhoudende kleur met een intense hoogglans. Draagt als een gel, maar voelt en ziet eruit als nagellak. 
Gelcolor blijft 2 weken perfect zitten (afhankelijk van de conditie van de natuurlijke nagel) en behoud z’n glans volledig. Het is een hybride lak, d.w.z. een combinatie van gel en nagellak. Iedere laag wordt uitgehard onder een LED-lamp en na de behandeling is de gelcolor volledig uitgehard en droog.

Niet tevreden met je natuurlijke nagels? Dan is een kunstsysteem een uitkomst. Hierbij kan gekozen worden voor een versteviging van de natuurlijke nagel of een verlenging van de nagels. Dit kan uitgevoerd worden met het gelsysteem by O.P.I of SNS Dipping System. 
Check de diverse behandelingen op de site. Bij een kunstsysteem krijg je een Cuticle Treatment & handscrub cadeau.

Verwen jezelf met één van bovenstaande behandelingen of maak iemand blij en geef het cadeau voor de feestdagen!

Ervaar hoe speciaal het kan zijn als er aandacht besteed wordt aan je handen en geniet hier nog heel lang van na.

Contact opnemen kan via het contact formulier op de site of mail naar: info@handsomenails.net
Telefonisch bereikbaar op nummer 06-52 63 90 93.

Sprankelende groet,

Natasja

Comments (2)

  • Pippi

    We halen voor een fortuin aan lekker eten en prikwijn in huis, steken ons in nieuwe kleding en leggen stapels cadeautjes onder de kerstboom, maar vergeten onszelf af en toe een verwenmomentje te gunnen.
    Vroeger vond ik het ook niet nodig, maar nu ik heb ondervonden hoe fijn het is denk ik er heel anders over.

    • Natasja

      Je hebt helemaal gelijk Ellen, wat zou ik graag nog meer mensen willen verwennen..

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>