De herfst heeft al goed zijn intrede gedaan, het weer is omgeslagen en we hebben te maken met koude en gure dagen. Dit kan zorgen voor droge en ruwe handen. Handen die wel een oppepper kunnen gebruiken.

Een manicure waarbij aandacht wordt besteed aan de verzorging van nagels, nagelriemen en handen is dan ook geen overbodige luxe.

Afgelopen donderdag was het heerlijk weer. Het was koud, maar de zon scheen ook zalig. Perfect weer om te gaan flyeren voor Handsome. Pip wandelde gezellig met me mee en we genoten van de bladeren die dwarrelden en zorgden voor een mooi kleurpalette op de grond.

thumbnail_img_0396
In de maanden november en december heb ik een leuke aanbieding voor jullie.

Voor een GelColor behandeling by O.P.I betaal je slechts €17,50 in plaats van €24,50.

De handen worden gereinigd en gedesinfecteerd. De nagels worden gevijld in een door u gewenst model, waarbij de nagelriemen worden verzorgd zodat de nagelplaat volledig kan worden voorbereid voor de GelColor behandeling. Na de behandeling worden de handen verwend met een créme naar keuze.

Met een GelColor behandeling ben je verzekerd van een langhoudende kleur met een intense hoogglans. Draagt als een gel, maar voelt en ziet eruit als nagellak. 
GelColor blijft 2 weken perfect zitten (afhankelijk van de conditie van de natuurlijke nagel) en behoud z’n glans volledig. Het is een hybride lak, d.w.z. een combinatie van gel en nagellak. Iedere laag wordt uitgehard onder een LED-lamp en na de behandeling is de GelColor volledig uitgehard en droog.

We gaan een tijd van drukte en stress tegemoet, voordat je het weet staan de feestdagen voor de deur. Dagen waar we naar uitkijken en goed voor de dag willen komen tijdens het diner. Je trekt je mooiste kleding aan en misschien heb je wel een bezoek gebracht aan de kapper. Verzorgde handen passen daar perfect bij en wil je dan ook graag verwennen met deze aanbieding:

feestaanbieding-gelcolor-e1750-november-en-december
Gun jezelf, of iemand anders, een moment van rust en ontspanning. Ontsnap even uit de hectiek van deze tijd en laat je verwennen met een GelColor behandeling.

Maak nu alvast een afspraak voor de feestdagen, zodat je verzekerd bent van mooi gelakte nagels. Eerder kan natuurlijk altijd!

Maak een afspraak via het contact formulier of mail naar: info@handsomenails.net. Telefonisch bereikbaar op nummer 06-52 63 90 93

 

Comments (2)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>