AliExpress, sinds ik dat ontdekt heb, doe ik er regelmatig aankopen. Niet meer dan een paar euries geef ik per keer uit, mocht het niet aankomen dan is het geen ramp.
Het is begonnen met een make-up kwast, een dupe van de Nars Ita Kabuki brush, die door Mandy van Mandy’s nail, shop & DIY blog gereviewd werd. Die platte zwarte contour kwast, kennen jullie hem nog?
Eigenlijk kan ik gewoon Mandy de schuld geven van al mijn AliExpress aankopen, want sinds die tijd kijk ik vaak op AliExpress als ik iets voorbij zie komen wat ik interessant vind 🙂

Natuurlijk weet ik dat het allemaal ‘neppers’ zijn, maar voor veel spullen maakt dat helemaal niks uit. Zeker nailart gerelateerde spullen, zoals nagel swatch wieltjes, nailart stamps, nailart tips displays, maar ook brusheggs om je make-up kwasten te reinigen, hoesjes voor je telefoon en wat dacht je van squishys, de hype van de afgelopen tijd waar meisjes hele youtube filmpjes over maken. De eerste kocht ik voor Cato online via een Nederlandse website en betaalde er tussen de €4,00 en €7,00 voor, je hebt ze zelfs nog duurder. Op AliExpress, onze grote vriend zijn ze voor minder dan €1,00 te vinden.

Alles is tot nu toe in zeer goede staat ontvangen en doet vaak niet onder voor spullen die ik in Nederland zou kopen, maar dan voor een fractie van de prijs!

De levertijd verschilt nogal, soms heb ik iets met 1,5 week, maar meestal duurt het een maandje of soms wel eens langer.

Mijn laatste aankopen zijn nailfoils. Kortgeleden heb ik een nailart workshop bij O.P.I  gevolgd en met nailsfoils  kunnen spelen. Het was zo leuk dat ik heel graag wat wilde aanschaffen voor de salon.


Online zijn de kosten ongeveer €2,50 tot €6,00 per stuk. Dan kan vast goedkoper via AliExpress  dacht ik en dat klopt. Voor €2,92 heb ik het volgende gekocht. 4 weken later had ik het in huis..


50 stuks Shimmer Sterrenhemel nail folie voor €1,47 en 2 rolletjes Holografische Starry Nail Folie Papier van 2,5 bij 120 cm. voor €0,67 per stuk.


Het zit keurig verpakt in aparte zakjes. Per zakje zitten 5 stroken foil. Ze zijn allemaal verschillend en zo divers.


Alle kleuren zijn vertegenwoordigd, het gaat nog lastig worden om een 1e keus te maken, er zit zoveel moois tussen!


De Holografische Starry Nail Folie Papier zit in plastic potjes die er schattig uitzien. De folie is flinterdun en kan niet wachten om ermee aan de slag te gaan. Op gelcolor kan het in de plaklaag, maar voor gewone nagellak heb je speciale lijm nodig. De Folie Sticker Nail Tips Transfer Adhesive is nog onderweg…

“Kopen jullie wel eens bij AliExpress en zouden jullie het leuk vinden als ik mijn aankopen met jullie deel?”

Lots of love,

Natas ♥

Comments (1)

  • Pippi

    Ja, leuk! Laat maar zien wat je gekocht hebt. Zelf koop ik er telefoonhoesjes en nagelwielen. Ronald heeft er parelkettingen voor me gekocht 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>