Nog niet Christmas proof?

Dan is het Fabulous Christmas Ladies Event vol fashion, beauty and more echt iets voor jou!

Tijdens dit Christmas Event staat een team verkoopsters en specialisten voor jou klaar om te helpen, adviseren én te behandelen. Geheel verzorgd en gestyled ben jij klaar voor de feestdagen!

12-min

Infinity Forty Two – Voor de perfecte outfit en bijpassende accessoires kan je terecht bij Petra en Rachel. Zij helpen jou graag met het samenstellen van een kerstoutfit.

Your style | ID – Voor een persoonlijk Stijl- en kleuradvies. Caroline geeft advies over welke kleding en stijl het beste bij jouw figuur en persoonlijkheid past.  Heb je een specifieke vraag? Stel haar deze gerust! Ook kun je cadeaubonnen aanschaffen als je een origineel  kerst cadeau wilt geven aan een bijzonder iemand.

Salon Lopik – Kelly is schoonheidsspecialiste en tevens gespecialiseerd pedicure. Zij geeft huidadvies en informatie over pedicure. Tijdens het event epileert zij ook je wenkbrauwen. Kelly is vanaf 18:00 aanwezig.

Handsome Nails & More – Uiteraard kan je bij mij terecht voor mooi verzorgde handen en gelakte nagels met gelcolor by O.P.I. Heb je zin om ‘all the way’ voor Glitter and Glam te gaan, of liever voor een classic rode kleur of nude. Alles is mogelijk, eventueel passend bij je samengestelde outfit. Voor een fijne prijs zullen er pakketjes hand- en nagelverzorging te koop zijn, zodat je jezelf of iemand die je lief is, extra kan verwennen met een cadeautje onder de boom. Tevens zijn er cadeaubonnen te verkrijgen en zit er leuke aanbieding bij!

Dat is nog niet alles, want er zijn goodiebags voor de eerste 50 kopende klanten! In deze goodiebag zitten leuke cadeaus die uiteraard alles met fashion en beauty te maken hebben.

Ook maak je kans op een fantastische prijs, waaronder een spa manicure gecombineerd met een gelcolor behandeling, een gezichtsbehandeling, een uitgebreid stijl en kleuradvies bij jouw thuis en een cadeaubon van Infinity Forty Two. De totale waarde van deze waanzinnige prijs bedraagt maar liefst 195 euro.

Je bent 23 december van harte welkom van 14:00 tot 21:00 bij Infinity Forty Two aan de Lopikerstraat 42 te Schoonhoven.

Ik hoop jullie daar te zien!

Comments (2)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>