Anderhalve week geleden was het zover, op naar Beautyglossparty 2016! Vorig jaar zijn we ook geweest en dit jaar zal het de laatste keer zijn.. We gaan al vroeg op pad, want oma gaat ook mee, haar moederdagcadeautje van ons.  Oma geniet altijd zo van de verhalen van Cato over Mascha en vond het hartstikke gezellig om mee te gaan.
Eerst gaan we langs de Kruidvat in Oegstgeest, daar waren we een paar dagen geleden geweest en vergeten te kijken of de I♥make-up paletten er lagen. We hadden geluk! De roze ‘Pink Fizz’ en de Blushing Hearts in de kleur Çandy Queen of Hearts’ lagen op ons te wachten.

DSC_3263
DSC_3295
Het bruine oogschaduwpalette Í Heart Chocolate’ heb ik van Scott voor moederdag gekregen. Ik vind deze 2 de mooiste van de 4, ben er zo blij mee!

Als we oma in Leiden hebben opgehaald gaan we op pad, het rijdt allemaal lekker door en we zijn op tijd binnen voor de grote opening!

IMG_7677
Wat is het prachtig versierd, alles in pastel, tot aan de bloemen toe. De dresscode is pastel voor deze editie en het is leuk om alle meisjes in deze kleuren te zien ronddartelen.

IMG_7597
Kijk deze rozen nou toch, op iedere desk staat er 1, prachtig om te zien!

IMG_7596
Wat is het ongelooflijk druk en warm! De rijen zijn enorm en kunnen maar nauwelijks bij de stands komen. We lopen op ons gemak de zalen rond om te kijken waar wat staat.

IMG_7588
We lopen langs de “slaapkamer” van Mascha, Cato vindt dit helemaal geweldig! Ze denkt dat het écht Mascha’s bed is, dit ziet ze natuurlijk zo vaak in de vlogs. Er kan een filmopname gemaakt worden, waarbij Andrelon centraal staat. Een haartutorial en de producten die je daarvoor zou gebruiken. Dit is veelte ingewikkeld voor Cato, maar mogen wel plaatsnemen op het bed en foto’s maken.

DSC_3378
De Bluxbox staat ook dit jaar op de party. Ik koop er 3, voor ons allemaal 1. Het is een leuke box en voor €7,50 heb je leuke producten om een keer te proberen.

IMG_7633
Al vrij snel zien we dat Mascha klaar staat voor een Meet & Greet. Dit is het grote doel van Cato voor deze dag. Vorig jaar is het niet gelukt en de teleurstelling was zo groot! Aansluiten achterin de rij heeft geen zin, die is immens! Wat we wel voor elkaar krijgen is een foto met Gregor, missie is nu al half geslaagd en we zijn nog geen uur op de party.

IMG_7640
Ze hoeft zich geen moment te bedenken als Mascha is verdwenen en sluit zich aan bij de meisjes die zich al verzameld hebben naast het podium en wacht geduldig anderhalf uur op de volgende meeting. Dit is heel wat voor Cato en ben zo trots op haar dat ze dit doet! De rij wordt almaar langer en langer en oma en ik gaan zelfs nog even rondlopen.

IMG_7638
Een half uurtje later los ik Cato af omdat er even een plaspauze ingelast moet worden, daarna haal ik wat te drinken en een makaron van de muntjes die we bij binnenkomst hebben gekregen. Een heerlijk fruitwatertje en wat is de makaron zalig! Ben vergeten om een foto te maken, jammer want alle rijen vol kleuren en smaken zagen er zo leuk uit!

Terwijl ik in de rij sta voor de macarons, staat naast mij de stand van Zarqa.
Over de producten van Zarqa had ik al veel goeds gelezen. Zarqa is zuiver, natuurlijk en mild ontwikkeld om risico op allergie te minimaliseren, perfect voor mijn gevoelige huid. Mijn nachtcrème is bijna op en de Anti-Age Nightcream, een romige crème met Dode Zee mineralen en vitamine E, kon ik een stuk voordeliger kopen. Ben benieuwd!

DSC_3367
Bijna, BIJNA is het zover!!

IMG_7650
En ja hoor het moment is aangebroken!!

IMG_7785
WAT WAS HET GEWELDIG!! Cato is er helemaal beduusd van en loopt op wolken verder door de Beurs van Berlage ♥♥♥

Mascha ziet er prachtig uit en alle dametjes zien er zo blij en gelukkig uit als ze even snel naast haar mogen staan. Het gaat in een rap tempo, “klik klik” en de volgende is weer aan de beurt.

IMG_7630
De Auto van Mascha mag uiteraard ook niet ontbreken op de party. Die stond er vorig jaar ook en dit jaar is het heel gemakkelijk om erin te kunnen zitten. Het aantal foto’s die geschoten gaan worden zijn eindeloos, ook de binnenkant wordt uitgebreid vastgelegd, de pook, het stuur, de bijrijdersstoel, een droom die uitkomt. Je hebt geen idee hoe vaak Cato onderweg in de auto vraagt of Mascha er misschien ook heeft gereden, vooral in de buurt van Den Haag.

IMG_7599
Achter de auto hangt een groot reclamezeil waar iedereen met een lipstick haar naam of quote kan schrijven,  natuurlijk is er ruimte voor Cato en trots schrijft ze haar naam.

IMG_7610

W7, Boozyshop, Lush we komen er maar nauwelijks bij in de buurt. Het is zo ongelooflijk druk dat het bijna niet leuk meer is (nadeel van de zaterdageditie, als ik had kunnen kiezen was ik natuurlijk ‘s avonds voor 18+ gegaan).

De rij van NYX slinkt ook voor geen meter en ik trek aan het einde van de middag de stoute schoenen aan. De blush ‘Taupe’staat al lang op mijn wish-list en ik vraag of die misschien nog in het schap ligt. Een lieve make-up artist checkt dit voor mij en ja hoor die is er!
Hier wil ik wel voor achteraan sluiten en na een paar stappen word ik teruggeroepen, ik mag ‘m direct afrekenen, supertof natuurlijk. Kijk eens wat een beauty! De sluiting is ook zo lief met het strikje.

DSC_3206
Oehh lala, de Eylure Beautygloss lashes zijn er natuurlijk ook! Cato heeft ze alle 3 op haar wish-list staan en van oma mag ze er 1-tje uitkiezen. Ze gaat voor Silky.

CSC_3423
Bij Fogan worden uiteraard de lakjes gespot, 8 stuks voor €10,00.
Wat een mazzel heeft Cato dat oma niet alleen verwend wordt maar ook Cato extra wil verwennen. Met een mandje langs alle schappen en bakken en dit is de buit:

CSC_3424
13 lakjes, 2 heeft ze weggegeven (staan niet op de foto) aan oma en mamma voor moederdag. Een lipbalm en een nagelvijl.

DSC_3349
Dit leuke oogschaduwpalette van Wet & Wild ziet er ook te schattig uit.

Rond de klok van 16u hebben we het wel een beetje gezien, het wordt inmiddels wat minder druk en de rijen slinken. We zijn verzadigd, het budget is inmiddels uitgegeven en hebben ook niet echt meer zin om achter in de rijen, voor de stands die we nog niet bezocht hebben, aan te sluiten. We besluiten om nog even te gaan genieten op het terras voordat we de auto in stappen.

DSC_3350
Als we weg gaan krijgen we ook nog een leuke goodiebag mee!

IMG_7666
Wat is Amsterdam toch prachtig met z’n mooie grachten! Het is ongelooflijk druk  in de stad met het prachtige weer. We snijden wat af door straatjes en steegjes in te slaan en de ergste drukte en hotspots voor de toeristen te vermijden.

IMG_7669
We sluiten af met een heerlijke Starbucks Frappuccino  vlak bij de parkeergarage die we op de heenweg al gespot hadden. Kunnen nog lekker buiten zitten ook!

“Bedankt Mascha, wat was het een mooi feest, je hebt Cato héél, Héél, HÉÉL ERG GELUKKIG GEMAAKT!”                

Comments (12)

 • Tam

  Oh super zeg. Ik zat er helemaal in. Xx

 • Sjoukje

  Klinkt als een hele gezellige en leuke dag!

 • Pippi

  Een mooi verslag van een bijzondere dag. Zo leuk dat jullie er samen van hebben genoten- drie generaties op stap in Amsterdam.
  Ik word helemaal blij van de foto’s van die stralende Cato!

  • Natasja

   dat was t zeker! bijzonder om dit samen met mijn moeder te doen. Cato heeft GENOTEN! Daar alleen al word ik ZO blij van.

 • Marrie

  Toen jullie weg waren ben ik gelijk de plantjes water gaan geven buiten en nu dan eerst de nieuwe Blog lezen. Wat heb ik genoten Cato wat kan mamma dat toch goed neerzetten. Wat geweldig was het he Cato en zo met ze n drieën oma was zo blij dat ik dat heb mogen meemaken.Als mamma dat voorleest aan jou dan beleef je het weer opnieuw en dat is bij oma ook zo in een woord SUPER ????❤️

  • Natasja

   Je bent de liefste oma van de hele wereld!! <3 <3 <3

 • margriet kuper

  wat leuk dat jullie zo’n gezellige dag met zn 3-en hebben gehad. Super!

  • Natasja

   Het was een heerlijke dag! Hebben er alle 3 ZO van genoten <3

 • Pauline

  Hallo lieve Cato wat een mooie dag moet dit voor jou zijn geweest. Aan je snuitje te zien wel. Mooie spulletjes heb je weer gescoord zeg. Tante is trots op je

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>