O.P.I heeft de gelcolor base coats uitgebreid met 2 nieuwe varianten: de STRENGTHEN FORMULA BASE COAT en de RIDGE FILLER FORMULA BASE COAT.

Iedereen kent denk ik wel de nagelverharder en de ridge filler die in ‘normale’ nagellak al veel langer verkrijgbaar zijn. In GelColor zijn ze nu ook toegevoegd en vertel jullie graag mijn ervaring met deze base coats.Ter introductie kon ik de nieuwe base coats samen met de originele base coat aanschaffen. Ze zitten in dit doosje.Een BASE COAT is onmisbaar in een manicure. Het beschermt je nagel en zorgt voor een betere en langdurige houdbaarheid van de kleurlak die volgt. Meestal wordt een kleurlak 2x aangebracht en een top coat sluit het geheel af. Deze stappen worden altijd uitgevoerd tijdens een GelColor behandeling.

Weet je niet wat een GelColor behandeling inhoudt, hier lees je er meer over.

STRENGTHEN FORMULA BASE COAT
Deze langhoudende, calciumrijke base coat is verrijkt met een vitaminecomplex wat ervoor zorgt dat de nagels verstevigd worden tijdens het dragen en verwijderen van GelColor.

  • Beschermende, voedende base coat verrijkt met calcium en een mix van krachtige vitamines verstevigen de nagels tijdens het dragen van GelColor.
  • Zorgt ervoor dat nagels gezond blijven, ook na het verwijderen van GelColor.

Het verwijderen van de GelColor met deze base coat is wat arbeidsintensiever. Een heel dun laagje van de basecoat blijft gedeeltelijk achter op de nagel. Met een bokkenpootje haal je dit laagje er alsnog vanaf.

Mijn wijs- en middelvinger zijn in slechte conditie. Het bovenste laagje van de nagel is chipgevoelig. Het gebruik van deze base coat zorgt ervoor dat mijn nagels er beter uit zijn gaan zien. Het slechte gedeelte van de nagel is niet verder doorgegaan. Na het verwijderen van de gelcolor vijl ik de nagels weer een stukje korter. Echt lang kan ik mijn nagels niet laten groeien, dan breken ze af. Na het vijlen is het slechte gedeelte weg gevijld en heb ik weer een gezonde nagel. Tussen de behandelingen in laat ik mijn nagels een paar dagen ‘ademen’. Verzorg ze goed met een nagelcrème of -olie en smeer mijn handen wat vaker in met een volle hydraterende handcrème.

Een volgende behandeling zorgt er niet alleen voor dat mijn nagels voorzien zijn van een mooie kleur met topglans, maar ook dat ze niet worden blootgesteld aan water, wat een uitdrogende werking heeft. Het beschermd ze dus ook, naast de voedende werking van de base coat zelf.

RIDGE FILLER FORMULA BASE COAT

Vult lijnen en oneffenheden in de natuurlijke nagel op, waardoor je ieder gewenste GelColor kleur strak aan kunt brengen voor twee weken lang draagplezier. Hierdoor is het niet meer nodig om extra op een ribbelig nagelbed te vijlen.

  • Speciaal ontwikkeld om ribbels en lijnen in de natuurlijke nagel op te vullen met als resultaat een effen basis voor een vlekkeloze applicatie.
  • Vijlen van het nagelbed voor het aanbrengen van GelColor is dus niet meer nodig!


Niets irritanter dan dat ribbels, oneffenheden of deukjes in de nagels zichtbaar zijn na het lakken ervan, zeker bij een chrome lak is dit goed te zien. De Ridge filler is een wat dikkere base coat die deze oneffenheden in de nagel opvult. De nagel oogt glad en blijft dit ook gedurende de weken dat de GelColor je nagels siert.


Het verwijderen werkt hetzelfde als de regular base coat.


Een mooie toevoeging, de strengthen en ridge filler formula, Kunnen je nagels wel wat extra’s gebruiken? Dan zijn deze base coats een grote aanrader!

Lots of Love,
Natas 

 

 

Comments (4)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>