Laatst heb ik jullie mijn nieuwste aankopen via AliExpress laten zien, de nailfoils. (klik hier) Hoogste tijd om die te gebruiken in een mani met als basis Gelcolor van O.P.I ‘Lost My Bikini In Molokini’

Een keuze maken tussen al die nailfoils was best lastig.. Van 1 wist ik zeker dat ik die wilde gebruiken, met een overloop van blauw/paars naar turquoise. Kwam ook nog eens in een mooi potje.


Als basis koos ik ‘Lost My Bikini In Molokini’ omdat ik de paarse kleur mooi vond combineren met de nailfoil.

  
De nailfoil voelt zo delicaat en schittert als een malle. Was benieuwd of het effect op de nagel ook zo zou zijn..


De nailfoil ‘plak’ je met de ‘verkeerde’kant op de nagel waar de plaklaag van de gelcolor nog aanwezig is na het uitharden in de LED lamp. De goede kant is dus de zichtbare kant, die je blijft zien bij het aanbrengen op de nagel.

Het plakken gaat best goed in 1 keer. Doordat het een soort van ‘gebroken’ op de nagel komt verliest het een beetje de structuur, maar vind het effect nog steeds mooi. Een laagje topcoat eroverheen, wat wederom uitgehard dient te worden onder de lamp en zo seal je de nailfoil.


Op mijn rechter hand koos ik een combinatie van zilver en paars. De zilveren gelcolor op mijn middelvinger en de nailfoil op de ringvinger met de paarse lak als basis.

  
Het effect van de nailfoil met de sterretjes in holografische kleuren is zo leuk en verdwijnt helaas op de nagel.. Zo jammer dat de sterretjes niet meer zichtbaar zijn. Als de nailglue binnen is ga ik het zeker in combinatie hiermee nog eens gebruiken, kijken of dat beter werkt.

  

“Een varia van een simpele nailart en heb kunnen proeven wat de nailfoil doet met een gelcolor. Heb 2 weken plezier gehad van deze nailart”

Lots of Love,
Natas 

Comments (2)

  • Pippi

    Die paarse lak is al zo mooi! Je hebt er weer wat prachtigs van gemaakt, Natas!

  • Marrie van Teijlingen

    Die grijze is mooi en die met de sterretjes Natasja ,die paarse ook trouwens.PRACHTIG?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>