Graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is Natasja van Teijlingen en ik ben op 1 augustus 2014 begonnen met een salon aan huis, waarin ik de ideale mix heb gevonden om mijn hobby verder te kunnen professionaliseren. Hier kunt u terecht voor manicure, cosmetische pedicure, gelcolor (gellak) en gelnagels.

Mijn opleiding tot nagelspecialiste en cosmetische pedicure heb ik gevolgd bij het toonaangevende merk en opleidingsinstituut O.P.I
In mijn salon werk ik uitsluitend met OPI verzorgingsproducten vanwege de reeds bewezen hoge kwaliteit. De gezondheid en kwaliteit van de natuurlijke nagel staan bij OPI altijd op de eerste plaats. Dit vind ik persoonlijk heel belangrijk, ook als je kiest voor een kunstsysteem. Wat betreft de nagellakken werk ik naast O.P.I ook met Orly, Essie, Sally Hansen en China Glaze.

Persoonlijk contact met mensen is belangrijk voor mij en het verzorgen en verfraaien van handen en voeten is iets wat ik heel graag doe.

Het gevoel wat ik u tijdens de behandelingen wil geven is “quality-time” voor uzelf. Een moment van rust waarbij alles losgelaten kan worden en tijd voor uzelf om weer op te laden.

Ik hoop dat ik u binnenkort mag verwelkomen in de Salon!