Op blogs zie ik vaak weekoverzichten voorbij komen die zo leuk zijn om te lezen. Interessante persberichten, trips all over the world, de mooiste make-up en skincare die is binnengekomen om te testen en te reviewen, werkelijk om te smullen zo een week. De afgelopen week was voor mij ook een week waar ik heel erg blij van werd en ik laat jullie graag zien wat ik zoals gedaan én gekregen heb! Kijk je gezellig met me mee?

Vorig weekend was ik het weekend in Leiden, samen met Cato en Pip. Scott sloot op zaterdagavond aan na heel wat feestjes. Het 1e verjaardagsfeest was voor mij op zaterdag, met een eetfestijn in de tuin van vrienden waar we de verjaardagen van 2 personen vierden.

IMG_8932
Op zondag vierden we verjaardag nr 3 e 4, dit deden we in style in het Van der Werfpark. In de zomer is er iedere zondag een picknick en live muziek aanwezig. Het weer was prachtig en hebben genoten van de muziek en gezelligheid.

IMG_8935
We slenterden door de stad, langs de grachten met muziek op boten. Pikten een terrasje en aten een lekker ijsje.

IMG_8937  IMG_8939

Op maandag las ik dat er Sale was bij Kiko. Voor mijn verjaardag had ik een cadeaubon gekregen en dit was de perfecte manier om kennis te maken met extra veel producten. Cato zocht ook wat spulletjes uit, binnenkort laat ik zien wat we gescoord hebben!

DSC_3858
Cato had nog een boekenbon te verzilveren, ze koos voor het boek ‘On Life’ van Anna Nooshin.

2
Iedere avond lees ik een paar bladzijden voor, ze kan niet lezen en ik geniet heerlijk met haar mee. Een fijn moment van de dag om rustig af te sluiten en te gaan slapen.

IMG_8969
Er zijn een hoop nieuwe winkels bij gekomen in het Stadshart in Zoetermeer. De Leonidas bonbons konden we echt niet weerstaan!

IMG_8971  IMG_8970
Wat zijn ze toch gruwelijk lekker!

DSC_3798
Zaterdag kreeg ik al een WhatsApp van Albert dat Colourpop binnen was gekomen. Tjonge, wat duren 2 dagen dan lang! Het openmaken was werkelijk een feestje. Dinsdag heb ik een gedeelte ervan op de foto gezet, wat op Instragram al voorbij is gekomen. Wat een geweldig merk is dit zeg!

IMG_9134
Woensdag kwam nicht Cerina een dagje op bezoek. Ze ging op stap met Scott en Cato. Dit nam ze voor mij mee, nog voor mijn verjaardag. Ze was op vakantie in Malta geweest en had van de Moringalijn (1 van mijn favorieten!) wat spulletjes meegenomen en wat maskers n.a.v. mijn review over de Tutanchamun maske van Schaebens en het gebrek aan meerderen. Deze had ze niet, wel een paar anderen..

IMG_9136  IMG_9135

Het bezoek aan de stad in Zoetermeer werd doorgezet naar Den Haag. Kreeg ik gewoon van Scott en Cato ook nog een cadeautje! Van Scott de waxmelts en Cato nam een masker van de Hema voor mij mee. De Schatjes!

IMG_9015
Donderdag werkte ik een dag met mijn moedertje. Altijd zo gezellig! Daarna snel Cato uit school halen en dan eerst bijkomen met vers fruit, thee met melk en yoghurt. Vaste prik iedere middag uit school.

IMG_8702
Vrijdag en zaterdag rommelden we wat in huis, chillden, wandelden met Pip en kwamen paddenstoelen tegen! Is dat normaal voor deze tijd van het jaar? De vakantie is (deels) begonnen! De aankomende periode geen gehaast met iedere dag vroeg opstaan, een heerlijk vooruitzicht. Het duurt nog even voordat ik echt vakantie heb, 2 weken uitrusten in Stroe op de Veluwe, kijk er nu al naar uit..

IMG_8887 IMG_8960

De wandelingen met Pippi zijn zo fijn met al die mooie bloemen die we tegen komen..

Zondag was een mooie afsluiting van deze week en het begin van aankomende week. Een dagje Amsterdam met vrienden voor hun verjaardagen. Aangezien ze op vakantie waren moest het nog gevierd worden. We namen ze een dagje mee vol verrassingen.

IMG_9099
Met de tram vanuit een P&R naar het Rembrandtplein, waar we als eerste genoten van Starbucks. Als er Starbucks in de buurt is dan MOETEN we er koffie scoren.

IMG_9103
Starbucks heeft ook een speciaal plekje in het hart van Dorinda en mij. We hebben het ontdekt in Barcelona, waar we samen een weekend heen zijn geweest.

IMG_9053 IMG_9050

Daarna naar de film ‘Finding Dory’ in Theater Tuschinsky natuurlijk, waar anders! Een prachtig autenthiek theater, het maakt het allemaal net wat specialer. Jeroen is dol op alle Disney films en als we bij ze zijn, kijken we vaak een leuke film. Gelukkig hadden ze deze nog niet gezien.

IMG_9056
Na de film wandelen door de stad, langs de bekende bloemenmarkt, souvenirs scoren en winkeltje in, winkeltje uit. In de winkel Lush lekkere luchten snuiven en de handen verwennen met een scrub en handcrème.

IMG_9085 IMG_9066

Chillen in het Vondelpark, het weer was er ook naar. Al die mensen die aan het BBQ-en waren maakten ons hongerig, ondanks het gevreet van chips, popcorn en snoep in de bios. Pizza eten in een Italiaans restaurant met als afsluiting nog een Starbucksronde.

IMG_9129
We werden voordat we naar huis gingen getrakteerd op een prachtige regenboog! Amsterdam wat ben je toch mooi, het was de perfecte afsluiting van een fijne week.

“Ik hoop dat jullie ook een fijne week hebben gehad en wens jullie voor deze week ook veel moois en goed toe!”

Lots of Love,
Natas

Comments (6)

 • Pippi

  Wat een heerlijk overzicht- zo leuk om te lezen. Wat hebben jullie fijne dingen gedaan. Mooie foto’s van de gezelligheid, het eten en de geweldige aankopen.
  Super dat de kinderen nog meegaan!
  Ik kijk uit naar je artikel(en) over de aankopen 🙂

 • Pauline

  Wat een heerlijke week heb je gehad en leuk dat ik je zo kan volgen. De lipstick van colourpop is mega blijft echt goed zitten bij Cerina. Top geschreven hoor

 • Cerina

  Wat leuk dat ik er ook in voor kom! ❤️ Heel veel plezier er van xxx tot snel

 • Dorinda Dekker

  Wat een heerlijk verhaal om te lezen en ik weet hoe leuk zondag is geweest ?! We hebben echt genoten. Wens jullie veel van deze mooie, zomerse weken toe! X Dorinda ?

 • Tam

  oehhhh, alsof ik er even bij was.
  Mooi en wat een prachtmens ben je. x

  • Natasja

   Wat ben je toch een lieverd! dank je wel en ja heb zo genoten, voel me een gezegend mens op dit soort dagen..

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>