Vandaag weer een Just Another Day! Niet zomaar een dag dit keer, maar een dag waar Cato en ik al héél lang naar uit hadden gekeken. In de zomervakantie mogen de kinderen altijd 1 dag kiezen wat we gaan doen. Cato hoefde daar niet lang over na te denken.. SHOPPEN BIJ DE DM IN DUITSLAND!
12
In februari zijn we op skivakantie in Winterberg geweest en op de shoplog van de dm reageerde Ellen van Meducijn.nl  dat ze zelf ook wel eens een keer naar de dm zou willen. Ze is een groot nagellakliefhebster van P2 lakken en haar vriendin neemt regelmatig lakken mee uit Duitsland, maar zelf naar het Walhalla van de budget nagellakken is natuurlijk zoveel leuker! Wij hadden dus al snel een date om in de vakantie te gaan en vanaf die dag begon het aftellen voor Cato. Het maken van een wishlist en het aanvullen ervan was dagelijkse kost (not kidding). De vele shoplogs werden bekeken op YouTube, de dmsite werd volledig uitgeplozen en eindelijk was het zover..

4
Na het ophalen van Ellen bij het station was het volgende doel een Starbucks koffie drinken. Ik was ervan uitgegaan dat we over Utrecht naar Kleve in Duitsland zouden rijden, maar vanaf Berkel en Rodenrijs stuurde de navigatie ons over Rotterdam. Ben echt vreselijk met routes uitstippelen en vertrouw blindelings op m’n navigatie en het was eigenlijk wel een beetje een bummer dat we (waarschijnlijk) geen Starbucks tegen zouden komen. Op een gegeven moment zag ik een tankstation en de koffienood was hoog, dus hup, auto aan de kant en op naar binnen.

Wat denk je dat we daar aantroffen! Yes! een Starbucks on the go!

3 5

Alsof het vers wordt gezet met een mooi beeldscherm erboven wat de stappen weergeeft. Ondanks dat het niet echt een vers bakkie was, was het toch speciaal en werd het vastgelegd in de zon met een fraai weiland op de achtergrond. Alsof we even niet aan de kant van de snelweg stonden..

13
De handige bliksem van een Ellen had haar selfiestick meegenomen. Het is het enige selfie wat we hebben gemaakt trouwens, want we kregen het veel te druk met de maar liefst 4 dm filialen die we hebben aangedaan. Ja jongens als je het doet, doe het dan goed!

6
Scotty was in Nijmegen de 4-daagse aan t vieren en toen we na enig oponthoud, door de drukte omtrent de 4-daagse, eindelijk de Waalbrug over waren, liet ik aan Scott weten dat we in dezelfde stad waren 🙂 Heel kort maar, want Kleve kwam steeds dichterbij en moest me inhouden om niet harder te gaan rijden.

Eindelijk waren we er, het lukte me niet om rechtstreeks naar de dm te rijden die ik eerder had bezocht. Een grote, aan de rand van het stadje, waar vandaan je zo het centrum in kon lopen.

In de 1e hebben we uiteraard onze slag geslagen!

16
dm Vlog Cato  (excuus dat het op deze manier staat, maar het lukt me niet om het filmpje ‘zichtbaar’ te plaatsen) 

De vlog van Cato zegt genoeg.. Ongecensureerd, gewoon zoals mijn meisje is, op haar allermooist.

Ik heb geen idee hoe lang we hier hebben rondgelopen, maar het ging op een heerlijke manier. In alle rust, alles bekijken en besnuffelen en de lijstjes werden erbij gehaald om niets te vergeten. De winkels zijn ruim van opzet, de paden eindeloos en dat is zo prettig shoppen.

11
De buit van Ellen, dat zie je niet vaak dat er zo’n 60 lakjes op de band liggen 🙂 Mensen die achter ons stonden slaakten een zucht van opluchting toen er een 2e kassa open ging. Ik was druk bezig om alles in te pakken aan de andere kant. Gossie mikkie dat was nog wat om een beetje alles in de juiste tassen te stoppen. Niet alleen voor Cato en mijzelf, maar ook voor mijn zus had ik een aardige tas vol.

7 8

Na deze aankopen hadden we wel trek gekregen in wat te eten. De Aldi zat er pal naast en in het kader van geld uitsparen om straks meer geld uit te kunnen geven in dm 2 ;-)hebben we niet uitgebreid geluncht op een terras. Het smaakte er zeker niet minder om. Een lekker pizzabroodje en croissant met een druk op de knop uit een fancy broodmachine was nog leuk ook!

Een Tedi was ook aanwezig en daar hebben we even doorheen gelopen op zoek naar kinder surprise eggs, want Cato wilde wel wat Duitse eieren aan haar stash toevoegen. (wat je wel niet allemaal kan sparen)
Daar bedachten we dat we in de dm wel de adressen konden vragen van de andere filialen, daar kregen we te horen dat er maar liefst 4 zijn.

9
Op naar nummer 2, in de hoop dat we de Instant Anti-age Effect concealer van Maybelline zouden aantreffen, want die moest ik meenemen voor Lisanne van VideobeautysNederland . Helaas, daar was tie ook uitverkocht! Nou er werd genoeg andere spulletjes ontdekt en gekocht. Het is grappig om te zien dat eenzelfde winkel je toch weer wat anders laat zien. Vergeet ook niet de nagellak LE’s, want die staan natuurlijk niet in ieder dm voor t oprapen. Daar is waarschijnlijk net zo’n run op als in ons eigen landje.

We moesten toch echt voor de concealer naar nr. 3 in het stadje. Onderweg hadden we gezien dat het prima op loopafstand was en met het mooie weer was dat heerlijk om even een loopje te maken.

Ja hoor, nummer 3 had ‘m! Ik dacht daar inmiddels wel verzadigd te zijn, maar toch nam ik daar ook nog wat mee.. Het centrum van Kleve zelf is hartstikke leuk om doorheen te wandelen, we hebben nog wat andere winkels bezocht en heerlijk een drankje gedronken op een terras.

De grote vraag die we elkaar daar stelden: “Gaan we 4 ook nog doen?”

Maar natuurlijk! Laten we dan een echte dm marathon houden 😛
Zelfs in nummer 4 presteerden we het om nog wat aan te schaffen. Een cadeautje voor zuslief, Essence LE nagellakjes die we in de andere 3 niet hadden gevonden. Zo zie je maar, het was meer dan de moeite waard!

10
Op weg naar huis trakteerden Ellen op de Mac in Tiel. Genietend op het terras buiten zagen we de 4-daagse Bikkels strompelend op slippers en met rood verbrande kuiten naar de auto’s lopen.

We waren uiteindelijk om 23.20 uur thuis. 14 uur later, voldaan maar ook een beetje moe van alles. De tassen werden naar binnen gesjouwd en we konden het niet laten om een blik te werpen in de tassen. Sterker nog Cato wilde alles uitpakken en klaarzetten voor de shoplog.
“Nou liefje, ik zet de tassen wel op je slaapkamer neer, kan je morgen er alles mee doen wat je wilt”.

15
Zo trof ik haar de volgende morgen aan, genietend van alle aankopen. Alles sorteren en bekijken. Die dag stond alsnog geheel in het teken van de dm. Al haar aankopen gingen de tas weer in en weer uit. Half vloggend (zonder camera of Ipod) bekijkt en beschrijft ze ieder product. Een mooie manier om structuur aan te brengen in een verhaal, waar ze best veel moeite mee heeft.

2
Zelf heb ik ondertussen wat foto’s gemaakt, nog niet alles uitgebreid gefotografeerd, wat ik wel ga doen voordat ik het ga gebruiken.

Wat was het leuk en gezellig, we hebben enorm genoten van deze dag! Al het zakgeld, gespaarde geld, vakantiegeld van mamma en dm centjes van Ellen er doorheen gejast, maar meer dan de moeite waard!

Volgens Cato was het de leukste vakantiedag tot nu toe en ik ben het helemaal met haar eens. Dank lieve Ellen en Cato en volgend jaar gaan we zeker weer!!

‘Zouden jullie het leuk vinden om een shoplog te zien?’

Lots of Love,
Natas

Comments (8)

 • Pippi

  Heerlijk om te lezen! Ik ben zo blij dat jullie het fijn gehad hebben. En ik heb genoten van het enthousiasme van Cato.
  Volgend jaar weer!

  • Natasja

   Absoluut!! ieder jaar gaan we en wij hebben ook zo van jou genoten!

 • Tam

  Oh wat heerlijk geschreven. Alsof ik er bij was. Alhoewel ik 14 uur niet echt volhoud. Hihi. Gave buit. Ik woon 15 min Vd grens en ga niet de DM in. Hahah

  • Natasja

   Waarom niet?? Het is er zoveel goedkoper en je hoeft natuurlijk niet zo gek te doen zoals wij dat hebben gedaan haha. alhoewel het wel eens heerlijk is om je lekker te laten gaan hihi

 • Pauline

  Wat leuk om te lezen dat jullie zo hebben genoten van de alleegaafste DM en wel 4 stuks. Ik snap dat je helemaal los gaat ( had ik ook gedaan) en ik ben benieuwd naar de vlog van Cato dank je wel dat je alles van mijn bestellijstje heb meegenomen. Ik kijk uit naar mijn spulletjes.

  • Natasja

   Het was wederom weer heerlijk, net als met jou in Winterberg. we gaan er samen nog weel eens heen hoor, de spulletjes komen er snel aan!

 • YuSt

  Wat een leuk verslag en ik kan mij het helemaal voorstellen hoe Cato het beleefd heeft, haar hartje heeft heel hard geklopt!
  En de volgende keer sta ik bij een DM op jullie te wachten! ?

  • Natasja

   Ochh dat meiske heeft er zo genoten, ook de dagen erna, heerlijk! De volgende keer ga je ZEKER mee hoor! Het is echt verschrikkelijk dat we niet geweten hebben dat we zo dichtbij je waren… #shameonus

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>