Toen ik 2,5 jaar geleden met de opleiding nagelstyliste begon was ik in bezit van nog niet veel lakken en wist ik van het bestaan van Indie lakken al helemaal niets af. 

Mijn nagellak stash groeide gestaag, met voornamelijk OPI lakken. Daar was ik verliefd op geworden en door de keuze die ik had gemaakt om mijn opleiding te volgen bij OPI vond ik ook dat ik het merk moest uitbreiden voor de nagelstudio die ik wilde openen.

Obsessief begon ik alles op internet te volgen wat betrekking had op nagels en nagellak en kwam in aanraking met Lacquester, een ‘Indie polish’ merk. Indie staat voor ‘independant’ wat ‘onafhankelijk’ betekend. Gemaakt door onafhankelijke verkopers, zonder een groot bedrijf wat achter ze staat.

In kleine oplage, ze worden tenslotte met de hand gemaakt. Je moet er vaak snel bij zijn, voordat je het weet zijn ze uitverkocht en dan geldt meestal: Op = Op.

Met liefde gemaakt en dan zie je, dat voel je als je met de nagellak werkt. Het mooie is dat het proces van Lacquester op de voet gevolgd kan worden in de besloten  Lacquester Nail Polish Facebook groep.

‘Electra’ en ‘I am Duddits 2’ komen nog uit de wintercollectie en verdienen het echt om in het zonnetje gezet te worden voordat de Almost Summer Collection 2016 verschijnt.

IMG_6713
‘Electra’ is een prachtige blauwe jelly lak bomvol glitters met een shift naar paars. De eerste laag schijnt nog door, maar de 2e laag geeft de perfecte dekking.

IMG_6714
Het is voor mij een extra bijzondere lak, want deze lak is niet officieel uitgebracht. Caroline (de Lady achter Lacquester) had deze lak gemaakt en wist het recept niet meer. Ik kreeg ‘m bij een bestelling en ben er zo blij mee!

IMG_6718
Alle lakken die Caroline maakt hebben iets bijzonders en nu ik in de loop van 2,5 jaar al heel wat lakken in mijn handen heb gehad, besef ik maar al te goed hoe speciaal deze zijn.

IMG_6721
Kan geen genoeg krijgen van de schittering! Het is een feest om naar te kijken en als de zon schijnt is het werkelijk een feestje.

IMG_6738
Weten jullie die ene dag nog in maart dat het opeens gesneeuwd had? 7 maart om precies te zijn en de 1e foto die ik kon maken met de zon erop 🙂 Deze lak verdiend ook de zon!

IMG_6953
Dan ‘I am Duddits 2’ Een bescheiden licht grijze crème lak.

IMG_6955
Met een holografische finish! Niks bescheiden aan als de zon z’n licht erop laat schijnen!

IMG_6957
Toen ik ‘I am Duddits 2’ opbracht besefte ik hoe perfect deze lakken zijn. Caroline gaat voor de perfecte 2 lagen lak en het is opmerkelijk wat de 2e laag doet. Met de 1e laag denk je nog wat een lichte dekking en met laag 2 BAMM perfect dekkend!

IMG_6958
Holo, kan er geen genoeg van krijgen, het heeft iets magisch voor me. Kan er naar blijven kijken en het geeft me gewoon een geluksgevoel. Een klein stukje geluk op de nagels met een groots effect.

IMG_6966
Nog 1 shot, het holo effect is zo mooi op deze foto 

‘Ik kan je zeggen dat er weer fantastische lakken aan gaan komen in de ‘Almost Summer Collection 2016’. Wil je ook een bijzondere lak, die met liefde en grote toewijding is gemaakt, neem dan zeker een kijkje en laat je verleiden door al het moois wat Lacquester te bieden heeft. Je krijgt er geen spijt van!’

Lots of Love,
Natas

Comments (6)

 • Pippi

  Jij hebt een prachtige lak die ik niet in mijn stash heb. Wat is Electra een geweldig lakje!
  Net als I Am Duddits- die heb ik gelukkig wel.
  Sinds ik Lacquester ontdekt heb ben ik een beetje verpest. Gewone drogisterijlakken kan ik vaak in de winkel laten staan. Ik ben ook fan!

  • Natasja

   Voel me ook verschrikkelijk verwend! Heb hetzelfde gevoel, zou ze allemaal wel willen hebben. Hadden we maar een geldboom in de tuin 🙂

 • Caroline aka Lacquester

  Natas!!! Wat een mooie blog. Ik was al bijna vergeten hoe mooi Electra is 😀
  Dank voor alle veren, ben erg blij dat je de Lacquester lakken zo mooi vindt ♥

  • Natasja

   Dank je wel Caroline! Ben er zo blij mee en alle veren verdien je!

 • Marrie

  Fantastisch wat een mooie kleuren die ‘I am Duddits 2 echt super Natas en goede uitleg daar hou ik van ?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>