Wat een prachtige dag is het vandaag! De zon schijnt al vanaf vanmorgen vroeg en de temperatuur blijft maar stijgen. Dat vraagt om swatches van Lacquester lakken en het kan niet anders dan dat ik jullie als 1e de Lacquester ‘Inspirational Gift’ lak laat zien, die ik cadeau heb gekregen bij mijn laatste bestelling.

 


Helder lila paars met een rosé gouden shimmer en een holografische finish. Dit is mijn persoonlijke omschrijving, want dit lakje is nog niet uitgekomen. Kon de beschrijving dus niet van de Lacquester site afhalen.

Toen ik deze foto:

in de Facebook Group plaatste, viel het meest rechter lakje meteen op bij een aantal dames. Van alle lakken die reeds zijn uitgekomen, wordt een nieuwe lak direct ‘gespot’. Caroline liet bij de comments weten dat deze lak waarschijnlijk in de lentecollectie uit gaat komen.

Des te bijzonder dat ik deze lak al mocht ontvangen. Vind het oprecht zo ontzettend lief dat je bij een order vaak iets extra’s cadeau krijgt.

De krokussen staan in volle bloei en passen qua kleur perfect bij dit lakje. De holografische finish is op deze foto te zien.


De rosé gouden shimmer is in het flesje onder een bepaalde hoek goed zichtbaar, op de nagels is het wat lastiger vastleggen op foto.
 
In indirect licht lijkt het soms wel blauw ipv lila. Een frisse lente kleur, word er helemaal vrolijk van.

Een lakje naar mijn hart en kon niet stoppen met fotograferen. Hieronder nog meer foto´s, kon het niet laten ze te uploaden 🙂Lots of Love,
Natasja

Comments (6)

 • Marrie van Teijlingen

  Prachtig Natasja, druk doende geweest maar wel eer van je werk, mooie warme kleur hier wordt je blij en vrolijk van komt mooi overeen met de kleur van de krokussen .??

  • Natasja

   Nou hé, de perfecte achtergrond. Blij dat ik dit weekend bij jullie was 🙂

 • Pippi

  Wat een mooi lakje! Je hebt er prachtige swatches van gemaakt. Ik ben blij dat ik dit lakje straks ook kan kopen!

  • Natasja

   Het is een beauty Ellen, mooie toevoegen aan je reeds uitgebreide Lacquester collectie..

 • Beautyjuf

  Wat een prachtig lakje! Zowel qua kleur als effect. Een mooi pareltje voor de zomermaanden 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>