Afvallen, slanker worden, gezonder leven, het blijft een strijd..

Toen ik het filmpje van LINDA. voorbij zag komen dacht ik: ‘als Linda het kan, kan ik het ook!’

Het veel besproken weegmoment triggerde mij.. Je letterlijk blootgeven is best een dingetje, want natuurlijk stap je in je nakie op de weegschaal, net nadat je naar de wc bent geweest en nog niets hebt gegeten/gedronken. 82 kilo gaf de weegschaal aan en dacht nog, ohhh Linda dat gaan we samen doen, we klaren de klus, voelde me direct nog meer verbonden met ongeveer hetzelfde gewicht.. in m’n gedachten dan..


Ohhhh wat is de weegschaal genadeloos! Deze dame heeft er nog een kleine 10 extra te verliezen.. slik.. dat was ff confronterend! Nog zwaarder dan ik dacht, het is dus meer dan noodzakelijk dat de knop omgaat! 

Jeetje wat komen de kilo’s er makkelijk aan en wat is het lastig om ze te verliezen. Dat ik al een tijd niet op de weegschaal heb gestaan zegt genoeg. Zwaar in de ontkenningsfase, dat kan echt niet langer! 

Aan de slag met de overtollige kilo’s en dat is gebeurd, het voelt zo goed om op een andere manier met je lijf en gezondheid bezig te zijn. Dat er velen met ‘ons’ meedoen sterkt alleen maar. 

Vriendinnetjes D & M doen ook mee, nadat ik op FB had laten weten dat ik gestart was en dat voelt goed. Je deelt iets samen, je kan erover praten en het sterkt om door te gaan. Je inspireert elkaar als je een minder moment hebt of er even doorheen zit, maar eigenlijk is deze week best goed gegaan. 

Ben dus later begonnen dan Linda, op dinsdag 4-4 om precies te zijn en gelijk de App ‘Fatsecret’ gedownload om de calorieën inzichtelijk te krijgen. 

Doe het wel op mijn eigen manier, 3x in de week sporten kom ik niet aan toe met hoe mijn leven er nu uitziet, maar dat geeft niet.. Minder calorieën tot me nemen, gezonder eten en bewust worden van wat je eet is een goede stap. 

Mijn motto is: ‘Voeden ipv vullen’.

Geen snoep, chips, nootjes, kortom snaaien, maar verantwoord 3 maaltijden op een dag en 2 tussendoortjes.


Dat deze toet maar een stuk slanker mag gaan worden en alles wat eronder hangt natuurlijk 🙂

De knop is om! Op naar een gezondere levenstyle en wie weet wat er allemaal nog op mijn pad gaat komen, doe je mee?!!

Lots of Love,
Natas ♥

Ps, als dit artikel online komt, heb ik m’n 1e weegmoment achter de rug.. Fingers crossed!

 

Comments (4)

 • Hennie

  Wat gaaf dat je dit deelt. Echt stoer. Ik weet wat je voelt want ik begon vorig jaar op hetzelfde gewicht dat jij nu hebt. En het is gelukt. Dat gaat jou ook lukken. Heel veel succes enne.. prachtig bekkie heb je! Niks mis mee!

  • Natasja

   Ahh wat lief van je Hennie! Het moet nu gewoon gebeuren, ben er ZO klaar mee..

 • Marrie van Teijlingen

  Goed van je het lukt je vast wel Tas, een ???sterke vrouw …….een goed begin is er al ????

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>