Wenkbrauwen, tot 1,5 jaar geleden was epileren het enige wat ik ermee deed. Het bijtekenen en inkleuren ervan vond ik meer passen bij een full-face make-up look maar nu denk ik daar heel anders over.

CSC_3088
Ook al gebruik je geen volledige make-up met foundation en alles erop en eraan, het geeft zoveel meer expressie aan je gezicht als je wenkbrauwen er netjes uitzien. Ook al heb je ze keurig geëpileerd, de haartjes blijven nooit op z’n plek zitten. Een wenkbrauwgel is dan een erg handig product om ze mee op hun plek te zetten en te houden.

Handsome 060  3

Ik ben begonnen met het ‘Eyebrow Set’ van Catrice, samen met een transparante ‘Eyebrow Fix’ van Makeup Studio. Het setje bestaat uit 2 mooie koele kleuren die bij mijn haar en de kleur van mijn huid passen en een leuk budgetprijsje heeft van €3,99.

upload nikon februari 2016 160
Als snel ontdekte ik de ‘Brow Wiz’ van Anastasia Beverly Hills. Overal werd er over gesproken als de ‘musthave’ onder de brow pensils. Je kan er scherp mee bijtekenen, zijn er in oneindig veel kleuren en het is absoluut een fijn potlood. Niet te zacht en werkt prettig en precies. 

Het zijn uiteindelijk nogal wat stappen om je wenkies on fleek te krijgen. 

‘s Ochtends heb ik daar niet altijd zin in en geen tijd voor als ik haast heb. Een kant en klare gekleurde gel lijkt me dan ideaal. 

Laatst stond ik voor het Essence schap en zag deze ‘Make Me Brow’ eyebrow mascara liggen. Het zag er leuk uit en het leek me zo gemakkelijk in gebruik. Ze hebben 2 verschillende kleuren, ik laat jullie kleur 02 ‘Browny Brows’ zien, de donkere variant.

CSC_3082
Het borsteltje lijkt op een mascara borsteltje, maar dan kleiner, korter. De gel heeft een koele kleur en dat vind ik persoonlijk mooi. Het geeft voldoende kleur af en is niet te donker. Het is niet te nat en droogt ook redelijk snel. 

De gel wordt niet hard, de wenkbrauwenhaartjes blijven flexibel. De houdbaarheid is minder lang dat ik gewend ben van de ‘Eyebrow Fix’ van Makeup Studio.

1Natuurlijke wenkbrauw, wel even doorgekamd met een spooly.

2Een laagje ‘Make Me Brow’

Een werkdag overleefd het bij mij niet. De ene dag blijft het langer netjes dan de andere dag, waarschijnlijk omdat ik er dan toch onbewust aan zit. Toch vind ik het een prettige gel en grijp er snel naar. Het werkt snel en eenvoudig en vind het resultaat mooi, zeker voor de prijs van €2,59. Het voordeel van mijn wenkbrauwen is dat ze vrij vol zijn van nature. Als er veel gecorrigeerd/bijgetekend moet worden, dan kan ik me voorstellen dat dit niet voldoende is.

CSC_3086
Als ik een langere dag weg ben en een eenvoudige look maak, breng ik de ‘Eyebrow Fix’ van Makeup Studio  over de ‘Make Me Brow’ van Essence aan en heb ik er de hele dag plezier van.

Heb ik de tijd en zin, dan gebruik ik met liefde de ‘Brow Wiz’ van Anastasia, in combinatie met het poedertje van Catrice en de ‘Eyebrow Fix’ van Makeup Studio.

De ‘Make Me Brow’ van Essence is te koop voor €2,59 bij Kruidvat en Trekpleister.

‘Gebruiken jullie een wenkbrauwproduct en wat zijn favorieten?’

Lots of love,

Natas

 

Comments (2)

  • Pippi

    Je hebt prachtige wenkbrauwen!
    Die van mij moeten eens onder handen genomen worden door een professional. Ik kleur ze een beetje in, maar verder doe ik er niets aan.

    • Natasja

      Dank je wel! Ze knappen op van een behandeling, moet je zeker eens doen!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>