Ohhh boy! Toen ik in april dit Limited Edition palette voorbij zag komen moest ik het hebben. Een onbezonnen impulsieve aankoop, maar grutje, kijk nou toch eens…
DSC_2985
Een prachtig kleurrijk palette ter ere van de 20e verjaardag van Urban Decay.

Urban Decay, het merk alleen al, pure luxe als je het mij vraagt.  Had in Den Haag al kwijlend over de counter gehangen om al het moois te bewonderen, maar op de één of andere manier had ik nog nooit iets gekocht. De legendarische Naked paletten, al zo vaak bekeken en zien schitteren in tutorials, maar ook die konden me niet tot een aankoop laten overgaan.

Ben in het bezit geweest van dupes, maar die waren het niet. Ik liet ze liggen en inmiddels van andere merken, zoals MUA en Sleek al leuke paletten gevonden met neutrale tinten, waar ik veel plezier aan beleef en de behoefte had gestild.

DSC_2984  DSC_2983

Tot dit palette aan de horizon verscheen. Wat een kleurenpracht! Ik was meteen verkocht.
Nou ben ik ook wel meer van de kleur, als je dat niet bent kan ik me voorstellen dat het geen must have voor je hoeft te zijn, maar ik.. ik vind hem zo mooi!

DSC_2955
Het palette komt in een mooie doos, paars gevlamd met een metallic glans erover.

DSC_2992  DSC_2959

Het palette is groot en van zwaar stevig plastic gemaakt, mat zwart met het logo als een diamant, 3- dimensionaal verwerkt. Werkelijk Prachtig!! Het is by far het mooiste palette wat ik bezit.

DSC_2962
Het palette ‘springt’ open als je op deze knop drukt, ziet en voelt zo luxe!

DSC_2963
Een grote spiegel maakt het palette tot een héél fraai compleet palette.

DSC_3113 DSC_3112

Het kwastje wat in het palette zit is van goede kwaliteit en zeer bruikbaar. Het is dubbelzijdig, aan de ene kant een langer en dun kwastje, goed om te blenden en aan de andere kant een kleine niet geheel plat oogschaduw kwast. Een combinatie van een pensil brush en plat kwastje inéén.

DSC_2964
Op naar de swatches van dit prachtige palette!

DSC_2967  DSC_2973

Zonder en met flits van links naar rechts, boven naar beneden:
♥ Suspend
♥ Oil Slik
♥ Roadstripe
♥ 501
♥ Shallow en
♥ Laced

DSC_3039
Suspend en Laced, zijn beiden matte. In totaal zijn er 3 matte tinten in het palette aanwezig, verder een diversiteit aan shimmers, duochrome en glitters. Roadstripe lijkt wit, maar heeft een prachtige lila/paars/blauwe duochrome in zich. Op de foto komt het niet goed naar voren. Het is 1 van mijn favoriete kleuren, vooral voor in mijn binnenste ooghoek en in het midden op het ooglid als extra highlighter.

DSC_2968  DSC_2974

♥ Smog
♥ Misdemeanor
♥ Freakshow
♥ Moonflower
♥ UV-B
♥ Goldmine

DSC_3044
Smog, Moonflower en Golmine schitteren je tegemoet, prachtig voor op het bewegend ooglid. Misdemeanor en Freakshow kunnen ook in de arcadeboog worden gebruikt, ondanks dat ze een glansje hebben. UV-B is zo mooi helder en prachtig in combinatie met Asphyxia.

DSC_2969  DSC_2975

♥ Gash
♥ Midnight Cowboy
♥ Hot Pants
♥ Mildew

DSC_3045
Gash een warme bruin/rode kleur, die je in veel paletten van nu ziet. Ik moet er m’n weg nog mee vinden, ondanks dat ik het een mooie kleur vind. Midnight Cowboy in een perfecte warme highlighter voor in je binnenste ooghoek.

DSC_2972  DSC_2976

♥ Asphyxia
♥Acid Rain
♥Twice Baked
♥ Anonymous

DSC_3048
Asphyxia is ook 1 van mijn favoriete kleuren. Lila op het bewegend ooglid of onder de onderste wimperrand. Acid Rain is een kleur die ik de laatste tijd veel gebruik, groen staat me beter dan ik dacht. Anonymous is de derde matte tint. Een huidskleur die ik gebruik over het gehele oog, nadat ik oogschaduw primer heb aangebracht en als matte highlighter onder de wenkbrauw of in mijn binnenste ooghoek.

DSC_2989
20 jaar geschiedenis is aanwezig in dit palette, Vintage shades zoals Gash, Acid Rain en UV-B. Een aantal nieuwe kleuren zoals Suspend, 501 en Shallow, Cult Favorites van voorgaande paletten en must haves van de huidige collectie.

Ik ben zwaar onder de indruk van dit palette en wat een feestje om mee te spelen. Niet alle kleuren zijn op het ooglid net zo gepigmenteerd als de swatches op de hand, maar met Prep+Prime fix+ van MAC is dit zo geregeld. Ze zijn zacht, blenden mooi en de kleuren fantastisch! Niet alleen voor kleurrijke looks, je kan er ook prima rustige looks, of smokey eyes mee creëren.

Hou je van een palette met diversiteit, dan is dit echt een aanrader, het is een Limited Edition, maar nog steeds verkrijgbaar bij ICI Paris voor € 53,00.

Lots of love,
Natas

Comments (6)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>