Zo das een hele mond vol: Million Year Clay Facial Revitalise Bamboo Sheet Mask.
Moet het 2x keer overlezen om te kijken of ik alles wel goed heb overgenomen, want vandaag is zo’n dag waarop niets lukt. Ik ben werkelijk niet vooruit te branden.
Zo brak als wat en zit dan ook lekker op de bank onder een deken, laptop op schoot, spulletjes naast me en Pip aan mijn voeten..

 

De vakantie is echt over mensen, tjonge wat is het toch snel gegaan! Zo stond ik ervoor, met fijne feestdagen in het vooruitzicht en een hoop grootse plannen om in de 2 weken te doen en zo is de eerste week van januari 2017 voorbij en het harde en vooral snelle leven weer volop in gang gezet.

Van de grootse plannen is niet veel terecht gekomen en nu de kinderen weer naar school toe zijn had ik het goede voornemen om vanaf vandaag te gaan knallen! Nou dat valt aardig in het water en stel het gewoon nog even uit..  Wil er niet aan denken en vooral niet aan meedoen en ga terug naar 1 januari..


Volgevreten met oliebollen en stokbroodje/toastjes met smeerseltjes en champagne ontwaak ik half 5 op de bank.. Het is stil in huis en realiseer me dat ik helemaal niet meer heb meegekregen dat de kinderen naar bed zijn gegaan. Het was ook zo koud na 2,5 uur buiten staan in de kou, maar het vuurwerk was te leuk om naar binnen te gaan. De laatste pot (en ook de mooiste) wilde ik nog wel zien en daarna ben ik op de bank gekropen met een restje champagne in het glas en muziek op tv.
De kleintjes zijn zelf naar bed gegaan, ohhh echt erg! Strompel naar boven en duik nog voor een paar uurtjes mijn bedje in.

Als ik aan het ontwaken ben met een plofhoofd, gezwollen ogen van het véél te laat verwijderen van mijn make-up (waar ik echt een hekel aan heb om wakker te worden met mascara op m’n kin), kijk ik het YouTube filmpje van Serena en Jessie Maya die gaan voor het reinigen van het gezicht met een rupscocon en een masker. Wat een goed idee! Voordat ik het Get Ready With Us filmpje ga kijken op Jessies kanaal sprint ik naar boven en pak een maskertje uit de doos waar ik meerdere maskers in bewaar. Dit is nog eens een lekker begin van het nieuwe jaar!


Voordat ik een masker gebruik reinig ik altijd mijn gezicht extra met een peeling of scrub. Dit keer gebruik ik de Visibly Clear van Neutrogena.

 
Het masker wat ik gekozen heb is de Earth Kiss Revitalise Bamboo Sheet Mask. De verpakking alleen al brengt me naar oorden waar zon en rust als een deken over je heen vallen, een oase van ontspanning en voel me al een beetje zen worden.
Heb het masker  ooit eens gekregen in een Beautybox (volgens mij de Bluxbox op de Beautyglossparty van Mascha) en je ziet ze tegenwoordig zo vaak op social media voorbij komen dat ik erg nieuwsgierig was geworden naar een sheet masker.


Het is zo grappig om een kant en klaar masker uit de verpakking te halen. Het voelt zwaar aan en is een stevig masker doordrenkt met een witte substantie. Overduidelijk klei, het laat een witte waas achter op m’n vingers en ruikt heerlijk fris.

  
Op de achterkant staat de gebruiksaanwijzing: goed het gezicht reinigen, aanbrengen, 15-20 minuten ontsnappen aan alles en daarna afspoelen. Het masker is ook nog eens vegetarisch en wordt niet getest op dieren.

Op Internet is het volgende te vinden: “Bamboe Sheet gezichtsmasker met Marokkaanse klei, lavendel, jeneverbes en Shilajit, een Ayurvedisch natuurlijk product met 85 mineralen en bekend om zijn ontspannende en anti-aging eigenschappen. Million Year Clay facial mask verjongt de huid en geeft nieuwe energie. Zorgt voor een gezondere huid en een betere balans tussen het lichaam en de geest. 100 % natuurlijk, met fruit-, planten- en kruidenextracten.”


Pip vindt het maar wat interessant wat ik op mijn gezicht heb en geeft er een likje aan.. Nou dat heeft ze geweten! Proestend en kuchend springt ze van de bank af en komt weer terug om d’r snoet als een dwaas af te vegen aan de deken en bank. Wat hebben we haar uitgelachen, Cato en ik!

 

Het masker voelt koel en lekker aan op m’n gezicht. Het stukje onder de kin laat los, het is te zwaar om te blijven plakken, verder blijft het goed zitten. Het droogt niet op, blijft zodanig vochtig dat ik het zo nog een keer zou willen gebruiken, maar dan de andere kant 🙂


Zo ziet het eruit als je het masker van je gezicht haalt. Met een katoenen make-up reinigingsdoek en warm water haal ik de restanten van mijn gezicht en het voelt schoon en fris aan. Voor het lekkere doe ik er nog een serum op, een kleimasker heeft toch altijd wel een uitdrogend effect op mijn huid, alhoewel deze erg mee valt. Mijn huid is rustig en het masker heeft geen reacties van irritatie gegeven.


Ik ben enthousiast over dit masker en ook over een sheetmasker, het is zo handig in gebruik. Het geeft je echt een moment van rust omdat je iets ‘zwaars’ op je gezicht hebt wat eraf kan vallen als je bezig blijft. Verplicht 20 minuutjes zitten en dat was heerlijk op nieuwjaarsdag!

Het masker is te koop bij Holland&Barret (voorheen de Tuinen) en kost € 2,49.

Lots of Love,
Natas 

Comments (6)

 • YuSt

  Wat een verwennerij, ik hou ook zo van maskers, maar neem ook veel te weinig tijd er voor.

 • Pippi

  Vooral dat verplicht rusten is zo fijn aan een masker 🙂
  Wat een leuke review- leest heerlijk weg.
  Voel je je nu wat beter?

  • Natasja

   Ja gelukkig wel 🙂 Soms heb je van die dagen hé. Er lekker aan toegeven als dat mogelijk is..
   Dank je wel Ellen.

 • Myrna

  Ik neem echt te weinig tijd voor me -time. Altijd weer heerlijk om een masker te nemen. Heb er nog een stuk of wat liggen van de DM. Vanavond dan maar ,goed plan.

  • Natasja

   hier precies hetzelfde hoor, moet het ook vaker doen! Veel plezier met het maskertje!!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>