De afgelopen dagen waren zo fijn en nu bekruipt het me weer..

Dat gevoel van verlies..
verlies van controle..
verlies van overzicht.

Onrust in mijn lijf.

Dingen die ik moet doen nemen de overhand. Dingen die ik wil doen dringen zich naar voren en het wordt een puinhoop in mijn hoofd. Iets waar ik helemaal niet op zit te wachten, wat ik helemaal niet wil!

“Doen” wat je wilt doen kan gewoon niet altijd. Er zijn zoveel andere dingen die gedaan moeten worden. Administratie, HOOGNODIG!!
Huishouden, de was, strijken, badkamers soppen, ramen zemen, bedden verschonen, het staat allemaal te dringen. Wat dacht je van honderden foto’s die uitgezocht moeten worden. Waanzinnig leuk natuurlijk. Heerlijk achter de pc kijken naar foto’s, terug gaan naar die tijd. Ordenen en misschien wel een leuk fotoboek maken. Heerlijk aan de slag gaan met de foto’s voor mijn blogposten. Nu zoek ik me een breuk als ik een blogpost wil schrijven. Verzin ik maar een ander artikel, waarvan weer foto’s gemaakt moeten worden. Met als gevolg, weg tijd!!

Financieel overzicht maken, écht weten hoe de zaken ervoor staan, ook zakelijk. De belastingdienst gehoorzamen, ook zo’n berenklus.

Investeren in Handsome, mijn klantenkring uitbreiden.

Geld verdienen!

Maar bovenal Moeder zijn??

Dan heb je je gezin, familie & vrienden. Daar wil ik ook bewust tijd voor maken en vooral van genieten!

De dagen vliegen voorbij en slokken alle tijd op. Tijd die ik zo graag anders zou willen besteden.

IMG_5001

Hoe fijn zou het zijn om een maand lang alleen te doen wat je echt wilt. Geen verplichtingen, geen huishouden, niets regelen, geen wekker, gewoon alleen maar doen wat je hart je ingeeft. Even geen zorgen, niets moeten.. Stilstaan i.p.v. rennen.

Wat zou dat fijn zijn.., de wereld even stil kunnen zetten en ik alleen doorgaan. Met alles wat ik wil EN moet doen, want een schoon huis is uiteindelijk heerlijk. Niet leuk, maar ohh wat is het zalig om te kunnen werken in een schone- en opgeruimde omgeving.

Zucht..

Wake-up Tas, werk aan de winkel!

IMG_6266

Pluk de dag!
Maak er iets moois van en zorg dat je vanavond met een tevreden gevoel kan terugkijken op vandaag?❤️ Een heel fijn weekend!

Lots of Love,
Natas

Comments (4)

 • Pippi

  Dan is het toch geweldig dat je kans ziet er een artikel over te schrijven! Jij hebt zoveel ballen hoog te houden en dan komt het voor dat je even niks zou willen doen. Geloof me, ik heb enorm veel respect voor jou!
  Met alle drukte neem je de tijd om een ommetje te maken met Pip, camera in de aanslag omdat je onderweg zoveel moois tegen kunt komen.
  Maar ik ben stiekem wel blij dat ik me ook lekker voel in een huishouden van Jan Steen 🙂
  xxx

  • Natasja

   Wat ontzettend lief van je ellen, voel me vaak een nietsnut, maar er zijn van de dagen dat alles gewoon klopt 🙂
   Ben jaloers op jou, op je huishouden en hoe heerlijk jij je erin voelt!

 • Marrie

  Kind ? geen zorgen wees dankbaar je kunt zoveel en bent gezond.Morgen weer een dag,je geeft zoveel liefde aan je kindjes en Pip en zie hoe blij ze zijn.?????

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>