Vandaag doen we gewoon weer een O.P.I lakje als NOTD. Op ‘Glow The Extra Mile’ viel gelijk mijn oog, toen ik de nieuwe lakjes op het display zag staan. Een gouden lakje met een roze gloed, die niet te warm is. Ik hou van koelere kleuren, draag altijd zilveren sieraden, maar toch is een gouden accent ook af en toe leuk.

IMG_5636
Op de foto is de roze gloed maar wat moeilijk vast te leggen, op de nagels zie je het ook niet altijd. Het is er zeker wel, met een bepaalde lichtinval ‘popt’ het ineens op en dat maakt het lakje zeer fraai.

IMG_5632
2 dunne laagjes zijn voldoende voor een fijne dekking. Het streept een beetje, maar op de 1 of andere manier stoort dit me niet. Normaal vind ik dat vervelend, maar het is gewoon een mooie kleur, zacht en ook een beetje feestelijk.

IMG_5634
Wat draag jij liever of vind je mooier bij jezelf staan? Goud of zilver?

Lots of love,
Natas

Comments (4)

 • Pippi

  Zilverkleurig staat me beter dan goudkleurig.Maar in jouw NOTD zit inderdaad een prachtige roze gloed waardoor de lak toch meer dan de moeite waard is.

  • Natasja

   Daarom viel ik ook voor dit lakje denk.. Iets koels in een warme kleur, Love it!

 • YuSt

  Wat een beauty! Mooi hoor! Ik draag niet snel goud, raar hè?

  • Natasja

   Ik ook niet, ben echt een zilver mens, koel type, maar dit kleurtje kon me wel bekoren 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>