Vandaag is het de beurt aan You Sustain Me, de grote zus van If You Persist.. Wat voller, dieper en warmer van kleur maar nog steeds een zachte kleur die goed bij ieder jaargetij past. Kijken jullie mee?
IMG_5626
De hekkensluiter van de 3 nieuwe lakken. Glow the Extra Mile heb ik jullie vorige week laten zien en deze kleur sprak me ook direct aan. Niet alleen voor mezelf, klanten in de salon kiezen vaak kleuren die makkelijk te dragen zijn. Dit is typisch een kleurtje waar veel mensen voor kiezen, het is redelijk neutraal, niet erg uitgesproken en bij veel kleuren draagbaar.

IMG_5627

Met 2 dunne laagjes dekkend, het lakt ook fijn. Niet te dun en vloeit gemakkelijk over de nagel. De kleur vind ik heel mooi, op de nagel wel wat warmer dan in het flesje.

IMG_5630
Het heeft ook iets grijzigs in zich, dat is op deze foto wat beter te zien.
Het heeft ook een prachtige glans van zichzelf, ondanks dat deze lijn gebruikt dient te worden met een speciale base- en topcoat, die zorgen voor een hoogglans en een langere houdbaarheid.

Mocht je meer willen weten over deze lijn en hoe je het beste deze lak kan aanbrengen, de andere kleuren zijn er ook te zien.

Lots of love,
Natas

Comments (6)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>