De herfst heeft toch echt zijn intrede gedaan. Donkere, warme kleuren veranderen het straatbeeld, maar ook kleding en make-up is seizoen onderhevig. Ik neig nu ook meer naar donkere kleuren en een donker paarse lak is altijd goed! Zeker als er een mooie paarsblauwe shimmer in zit. Kijken jullie mee naar “Sexy Divide” van Essie?

Op de beautyspot.nl Live Edition beurs kocht ik een aantal lakjes van Essie. Ik bezit nog niet zoveel Essie lakjes en ben er zeer tevreden over. Het kwastje is fijn en de lak ook. Essie staat toch wel bekend om de zachte kleuren, de nude tinten, maar zeker de zachte pastel tinten. De vaste collectie bevat een hoop van deze kleuren. De limited edition lakjes laten alle kleuren zien!

2015-09-17 16.38.15
Deze lakjes kocht ik op de beurs voor een leuke prijs, €5,00 per stuk, terwijl ze normaal €13,95 zijn. Deze lakken komen uit de professionele lijn, die duurder is dat de lijn die je bij de drogist/parfumerie koopt. Daar liggen de verkoopprijzen rond de €9,99. Er staat met witte letters “professional application” op het flesje en de inhoud is 13,5 ml

IMG_5200
De kwasten zijn heel verschillend. Daar waar ik gewend ben om met een dikker kwastje te lakken, kwam er opeens een slank kwastje te voorschijn! Het lijkt op het kwastje die je ook in de Orly lakjes vindt. Prima mee te lakken, maar wel weer even wennen. Ik hou toch meer van brede kwastjes.

IMG_5196 (1)
“Sexy Divide” komt uit de herfst collectie van 2008, maar is nog steeds te koop. De pigmentatie is prima. Dit is 1 enkel dun laagje en al redelijk dekkend. (Let niet op mijn middelvinger, waar het bladderen van m’n nagel zichtbaar is grrrrr….)  Je hebt zeker 2 laagjes nodig, maar dat is dan ook echt voldoende. Ik lak altijd minstens 2 laagjes, “Sexy Divide” heeft er echt niet meer nodig.

IMG_5203

2 Laagjes geeft ook gelijk meer warmte en diepte aan de kleur. De shimmer is goed zichtbaar in (zon)licht, de glans is ook mooi. Dit is zonder topcoat.

Ik ben blij met dit lakje!

Wat vinden jullie van de kleur en wat is jou favoriete herfstkleur voor nagellak?

Have a nice day!
Liefs Natas

Comments (4)

 • tam

  oeh mooi lakje hoor! Ik ben fan van Essie lakjes, de kleuren zijn altijd erg mooi op de nagels.
  Ik ben van de zachte kleurtjes maar sinds vrijdag heb ik diep rood op en ga dus ook weer richting donkere kleuren. boehoeee zomer is weg xx

  • Natasja

   Het zijn zeker fijne lakken! Je draagt nu een mooie kleur, gespot op IG;-) Grappig dat het weer daar invloed op heeft, ook al draag ik nog steeds graag zachte tinten hoor. Daar gaat mijn voorkeur toch naar uit..

 • Pippi

  Dit is een heel mooi lakje. Wat een warme kleur!
  Juist in de herfst en winter heb ik de neiging lichte en vaak ook knallende kleuren te dragen omdat ze zo contrasteren met het weer. Donkere kleuren bewaar ik dan voor lente en zomer- met minder goed licht kan ik nooit zien hoe geraffineerd de kleur is.

  • Natasja

   Daar zit wel wat in! De kleur is idd anders in donkerder weer. Ik houd van dit seizoen, lekkere truien en vesten aan en dan neig ik toch naar donkere kleuren:-)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>