Vandaag weer een Essie lakje voor jullie, want ik doe nog steeds mee aan de 10xessie challenge van happilyeverafterx.nl
Dit keer heb ik gekozen voor “Butler Please”, een kobalt blauwe kleur, één van mijn nieuwe aanwinsten aangeschaft op de beurs. Tjee, wat baalde ik enorm zeg, had een uitgebreid artikel willen schrijven over de beurs, maar toen ik de foto’s wilde gaan bewerken, bleken ze niet op m’n laptop te staan en natuurlijk had ik ze al van mijn gsm verwijderd.

Terug naar “Butler Please”, want daar komen jullie tenslotte voor 😉

“Butler Please”komt uit de wintercollectie van 2012; The Leading Lady Collection en is nog steeds verkrijgbaar. Dit is wederom een lak uit de professionele lijn en heeft een smal kwastje.

IMG_5213
De eerste snelle swatch liet een zeer sheer lakje zien en lichtelijk teleurgesteld begon ik te lakken. Uit voorzorg bracht ik een dikkere 1e laag aan dan dat ik normaal zou doen.

IMG_5215
Verrassend genoeg zorgde een 2e laag voor een volledige dekking. De droogtijd is vlotjes en met een satin finish ben ik toch helemaal blij met deze aankoop! De kleur is mooi fel, maar niet te. Wat mij betreft is dit een kleur die elk seizoen kan.

IMG_5217
Ik heb geen topcoat gebruikt, maar voor een langere houdbaarheid van je mani is dit wel aan te raden en als je van een glanzende afwerking houdt natuurlijk!

Liefs, Natas

 					

Comments (1)

  • Pippi

    Zo op het eerste gezicht ben ik geneigd te denken dat ik wel een dupe heb, maar dat zal vast niet het geval zijn. Mooie kleur! En dat het helemaal goed komt met een tweede laag zie je gelukkig wel vaker.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>