Had de Lacquester collectie, die voor de feestdagen was uitgekomen, op de voet gevolgd. De ene lak na de andere lak kwam op social media voorbij en na de lancering, werd de Lacquestergroep op Facebook, bedolven onder de NOTD’s.

Zelf had ik geen lakken gekocht, met pijn in mijn hart, want er zaten beauty’s bij! Ik had er simpelweg geen budget voor en moest van mezelf streng zijn. Voorheen kocht ik toch wat, omdat ze zo mooi zijn, maar ja, ergens houdt het op.. Met de feestdagen in het vooruitzicht en de Sinterklaas- en kerstcadeautjes die gekocht moesten worden kon
het gewoon écht niet.

Op verschillende blogs zag ik de uitgebreidere artikelen en de paarse lakken gaven me soms een steek in het hart, want voor paars heb ik een zwak, wat waren ze mooi!

Het was dan ook een enorme verrassing dat ik een pakketje van Caroline, the lady achter Lacquester, mocht ontvangen! Deze 2 beeldschone lakken zaten erin:

IMG_5979Extra Spectracular & Doomed Diva!

Vandaag draag ik met veel plezier ‘Doomed Diva’ Een diep donkerpaarse lak met een goud/rode gloed. Dekkend in 2 laagjes en zoals je ziet, is de glans prachtig! De lak brengt soepel aan, het recht afgesneden kwastje lakt fijn. Normaal lak ik graag met een wat ronder afgesneden kwastje, maar deze werkt prettig.

IMG_6052
Als er kunstlicht op schijnt, komt de lak tot leven en wordt het hart van de lak verlicht met de warm gouden gloed en zie je zelfs kleine glittertjes verschijnen. Wat zal dit mooi zijn met zonlicht! Het weer van vandaag, is niet waar dit lakje blij van wordt, maar kijk er met extra veel plezier naar, onder de lamp.

IMG_6067
Lieve Caroline, nogmaals onwijs bedankt voor deze bijzonder lieve gift. Je hebt mijn hart verwarmd en zal deze lakken met heel veel plezier dragen!

IMG_6053

Deze lak is exclusief verkrijgbaar bij nail whisperer.

Lot’s of Love,
Natasja

Comments (4)

 • Caroline aka Lacquester

  Met veel liefde gegeven meis! En gelukkig de juiste keuze qua kleuren 😀
  Wens je er heeeeeeeeel veel plezier mee.
  We hebben allemaal wel eens een opkikker nodig en alle kleine gebaren maken een sombere dag toch weer iets lichter ♥

  • Natasja

   En met een verwarmd hart ontvangen! Dit gebaar betekent ontzettend veel voor me en maakt de dag absoluut weer zonnig? Draag ze met héél véél plezier en zijn extra speciaal!

 • Pippi

  Zo lief van Caroline! En wat zijn je foto’s toch mooi. Deze lakken passen echt bij je.

  • Natasja

   Dank je wel Ellen, het is waanzinnig lief van Caroline en idd de juiste kleuren, zo gaaf!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>