Vandaag weer een NOTD van mijn favoriete merk O.P.I. Ondanks alle mooie lakken, van verschillende merken, die ik de afgelopen tijd heb gedragen, wordt mijn hart toch altijd wel heel blij van O.P.I.
Vandaag laat ik jullie If You Persist.. zien, nou niemand hoeft volhardend te zijn om mij dit lakje te laten dragen.

IMG_5619
Wat een mooi zacht kleurtje is dit toch.. Ik houd hier zo van. Aan de koele kant, met een grijze, lila ondertoon. Beetje mauve-achtig, een kleur die je veel gaat zien aankomende zomer.

IMG_6730
Een kleur die zich aanpast aan het licht. De ene keer is het grijs en de andere keer zie je het paars heel duidelijk. De Infinite lijn is een lak die een langere houdbaarheid heeft en een prachtige glans met de speciale topcoat die ik hier ook heb gebruikt. 2 dunne laagjes waren voldoende voor een mooie dekking.

Wil je meer weten van deze lijn, zie hier mijn uitgebreide review.

IMG_5623

Welk kleurtje draag jij vandaag op je nagels en wat is jou favoriete merk? Zou het leuk vinden als je me dit laat weten in de comments!

Lots of Love,
Natas

Comments (8)

 • YuSt

  Wat een mooie kleur! Ik hou wel van dit tintje!
  Mijn favoriet, tja dat zijn er drie: ms sparkle, Trustfundbeauty en manhattan (budget merk DM). Eigenlijk nog wel meer 🙂

  • Natasja

   hou ook zo van dit soort kleuren! Manhattan heb ik voor gestaan, maar niet gekocht. Ga ik zeker onthouden voor een volgende keer!

 • Marrie

  Ja dat is ook mijn kleurtje mooi te combineren en Opi mijn favoriet?

 • chucky1012

  Prachtige kleur 😉

 • Pippi

  Van deze kleur hou ik ook erg- vooral omdat ‘ie zoveel gezichten heeft.
  Mijn favoriete merken? Lacquester en p2 en het inmiddels ter ziele gegane Cult Nails.

  En vandaag draag ik een prachtig pakje dat ik van jou gekregen heb!

  • Natasja

   🙂 Dat is super om te lezen! Hou ook van kleuren die meerdere gezichten hebben en ben inmiddels een flinke liefde aan het ontwikkelen voor de lakken van Lacquester. Ze worden steeds mooier en dat ze zo apart zijn maakt het dragen helemaal geweldig! JAAA! P2, mijn favoriete budgetmerk!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>