Rommelend tussen alle lakken die ik nog niet heb gedragen zag ik Lacquesteria liggen. Een mint lakje met een sterke lila shimmer wat zo mooi heen en weer shift en een holo finish.. daar had ik wel zin in na een aantal keren een donkere lak te hebben gedragen.


Deze foto is met kunstlicht genomen om het holo-effect te kunnen laten zien alhoewel het op mijn beeldscherm nu ik aan het tikken ben nauwelijks zichtbaar is.. Op mijn telefoon is het wel goed te zien, dus hoop maar dat jullie het goed te zien krijgen.


De lente op je nagels, het lakje buiten gefotografeerd. Het oogt zo lieflijk en zacht op de nagels. Dit zijn 2 laagjes met een laagje topcoat erover heen. De lak brengt soepel aan en 2 laagjes vond ik voldoende dekking geven. Op de buitenfoto zie je de tips van mijn nagels er wel iets doorheen schijnen, maar binnen is daar niets van te zien.


Het leuke van deze lak is dat het ook een pittig ding kan zijn. Kijk de paarse gloed eraf knallen. Op de nagels is dit ietsjepietsje minder zichtbaar, maar in het flesje zo fraai aanwezig.


De Lacquester lakken hebben tegenwoordig bredere en afgeronde kwastjes. Ze lakken zoveel prettiger, ben er blij mee dat de kwastjes zijn aangepast.


Een prachtige lak die ik er zeker in het voorjaar en de zomer nog vaak bij zal pakken..

Heb trouwens de Lacquester base-coat gebruikt bij deze mani. Ben zoekende naar een perfecte base-coat, die ervoor kan zorgen dat ik langer plezier van m’n manicure kan hebben.
De lastige ellendelingen van een wijs- en middelvingers die het zo nodig vinden om na 2 dagen al te gaan chippen zijn een doorn in het oog…

De base-coat brengt soepel aan en droogt snel. Kan direct doorlakken met een kleurlak en dat vind ik een grote pré voor een base-coat. Wat tie precies voor me doet weet ik nog niet, daarvoor moet ik het vaker hebben gebruikt.


Wat vinden jullie van Lacquesteria? Houden jullie ook zo van een lak met veel extra’s zoals shimmers en holo finishes of gaat jullie voorkeur meer uit naar een Creamy lak?

Lots of Love,
Natas 

Comments (2)

  • Pippi

    Wat een mooi lakje hè. Lacquester lakken hebben altijd verschillende gezichten. De laatste tijd heb ik veel crèmelakken gekocht en gedragen. Dus kijk ik enorm uit naar de nieuwe Lacquester collectie!

    • Natasja

      ze zijn zo speciaal, geniet van ieder lakje en ben er echt door verwend geraakt. Crèmelakken kunnen me veel minder bekoren, erg hé..

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>