We blijven nog even bij Essie en laat jullie het 4e lakje van de #10xessie challenge zien.

Dit keer heb ik gekozen voor een rustige lak, “Minimalistic” Het 2e lichte nude kleurtje die ik van Essie bezit, niet veel dus.
Ik was er erg benieuwd naar en kwam deze ook tegen in de uitverkoop bak op de beurs, waar ik “Sexy Divide” en “Butler Please” uit heb gevist.

Het smalle kwastje begint al te wennen, het lakt best prettig. Je kan er preciezer mee werken, maar moet het wel een extra keer dopen in het flesje, het werkt minder snel.

 

IMG_5206

De kleur is mooi. Ik houd van een nude die doorschijnend is. Dat heeft dit lakje ook, maar is streperig. Het vloeit niet lekker in elkaar over. Dit zijn twee laagjes en nog lang niet dekkend. Dat vind ik jammer…

IMG_5211
Dit zijn 4 lagen. Het wordt daardoor een opaque (dekkend) lakje en had meer een sheer finish verwacht na de eerste laagjes.

Als ik gegoogeld had, dan had ik geweten dat dit zeker geen sheer maar een crème lakje is. Voor een opaque finish vind ik dit geen beste, als ik eerlijk ben. 3 lagen vind ik al teveel, laat staan 4!

Toch vind ik de kleur mooi, de kleur is zacht maar ook fris, die had ik nog niet. Ik ben al met al toch blij met deze aankoop.

Essie “Minemalistic” komt uit de “Back to chic collection” van 2014.

Comments (1)

  • Pippi

    Essie heeft veel zachtroze lakjes en ik heb er geloof ik ook een paar. Erg jammer dat deze zo slecht dekt. Het verbaast me wel, want meestal heb je niet meer dan twee laagjes nodig.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>