Onderuit op de bank onder een dekentje, YouTube filmpjes kijken met m’n meisje, ieder aan 1 kant van de bank. Uiteraard krijg ik een voet onder m’n neus gepropt. Wil je ff kriebelen mam?
IMG_6001
Wat geniet ik hier intens van. Heerlijk ontspannen en we kletsen tussendoor gezellig. Pip komt er bij en kruipt bovenop m’n borst. Ze wordt steeds zwaarder en moet een betere houding vinden om zo  te kunnen blijven zitten met mevrouwtje. Ze is blij en krijg een likje op m’n hand. Een gebaar wat m’n hart verwarmt want zoveel als ze likte toen ze net bij ons was, zo zeldzaam zijn ze nu. Alleen als je er 1 verdiend lijkt t wel, want erom vragen helpt echt niet. Kusjes zijn er om te geven en daarom zo speciaal.

We kletsen wat en de geluiden om me heen sluiten me af van de buitenwereld. De radio staan aan en neem de noten in me op. Als ik m’n ogen zwaarder voel worden, laat ik me lekker gaan.. heerlijk! De geluiden houden me ook wakker en das fijn..

Het is zaterdagmiddag, de boodschappen moeten nog gedaan worden, tijd voor actie. Inspiratie voor het eten van vanavond is niet nodig, zaterdagavond = pizza avond wat manlief betreft. Vanavond heb ik daar wel zin in en Cato is ook voor.

IMG_6012

Bij de notenbar haal ik verse noten, de allerlekkerste! Een mix van cashewnoten, macadamias, pecannoten en amandelen. De amandelen zijn t minst maar zitten in de kant en klare mix en neem ik maar voor lief. De volgende keer stel ik ‘m zelf samen, bedenk ik me s’avonds als ik ze zit op te peuzelen, onder het genot van een aflevering Prison Break op Netflix.
Yeahh, Netflix! Ook Albert is overstag gegaan en ik moet zeggen dat ik het helemaal niet erg vind!

Een bak met pikante cashewnoten aangevuld met borrelnootjes voor m’n lief..

IMG_6016
Een zak Lays chips met een blikje Shandy voor Catootje en de zaterdagavond kan niet meer stuk!!

IMG_6017 IMG_6011

Goed begin van het weekend, want het is pas echt weekend als je de dag erna “vrij” bent.

Hebben jullie ook genoten van het weekend?

Lot’s of Love,

Natas

Comments (4)

 • miriam

  Heerlijk hè! Een gevoel om vast te houden als we weer druk zijn met werken en de dagelijkse dingen. Lekker van genieten meis! X

 • Natasja

  Nou hè Mir, vergeten we te vaak. Een fijne zondagavond meis <3 ❤️

 • Pippi

  Van zulke avonden kan ik ook geen genoeg krijgen. Gezellig met mijn mannen op de bank en dan lekker s eten en drinken en natuurlijk heerlijk netflixen. Fijn dat Albert overstag is gegaan. Jullie gaan er zo van genieten!

  • Natasja

   Fijn is dat hè, koester het echt! Geniet er nu al zo van! Heerlijk geïnstalleerd op de bank. Fijne avond Pippi??

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>