Liefde voor OPI? Ya Zeker! Liefde voor paars? Ya! Daarom wederom een paarse lak.
IMG_8258
Dutch Ya Just Love O.P.I? is een mooie paarse lak met een gouden shimmer. Ik kan het niet helpen, als ik een nieuwe collectie van O.P.I zie vallen me de paarse tinten gelijk op. Deze sprong er gelijk tussenuit vanwege het extra’s, de gouden shimmer.. Dit lakje komt trouwens uit de Spring 2012 Holland Collection.

IMG_6375
Als de zon erop schijnt komen er ook gouden/koperkleurige glitters tevoorschijn! Die zie je in het flesje amper, daarin valt de shimmer/gloed meer op.

IMG_8259
Het mooie van paars (en eigenlijk veel nagellak kleuren) is dat de kleur zo veranderd afhankelijk van het licht. Zonder direct (zon) licht is de kleur donkerpaars op de nagels en zie je de shimmer totaal niet.

IMG_8256
In het licht wordt de kleur direct een stuk warmer en komt het tot leven door de gouden shimmer/glitter.IMG_6364
Met 2 laagjes is het dekkend, het afgeronde brede kwastje lakt fijn en ondanks dat het best een donkere kleur is draag ik het ook graag in de zomer. Juist vanwege het extraatje wat dan voor zoveel vrolijkheid zorgt.

‘Dragen jullie ook donkere kleuren in de zomer? Of zijn dan de lichte pastels of knallende kleuren favoriet?’

Lots of Love,
Natas

Comments (8)

 • Pippi

  In de zomer draag ik graag donkere kleuren omdat je dan pas alle details ziet. Nou ja, als die er zijn.
  Pas toen ik me had verlekkerd aan je mooie foto’s ben ik gaan opzoeken of ik dit lakje soms ook had. Ja hoor! Gelukkig maar.

  • Natasja

   wat grappig dat jij m ook hebt! Ben t helemaal met je eens..

 • YuSt

  Het is een beauty! Awesome!

 • Tam

  Prachtig effect.
  Ik ben voor donkere kleuren in donkere tijden hahah, winter dus. Alhoewel ik in de zomer altijd rood en roze droeg ben ik blijven hangen in de bijna wit kleuren.. ach ja.
  Paars gebruik ik niet snel, lijken mij handen meer rood en paars door

  x

  • Natasja

   het verschilt idd wat het met je huidskleur doet. De kleuren die jij gebruikt zijn prachtig en soms denk ik ook had ik maar een signature look, zou zoveel gemakkelijk zijn. tja.. hou gewoon van kleur!

 • Nailtalk

  Ben dol op shimmer, wat een prachtig lakje!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>