Mijn meesterpizzabakker heeft m’n pizza in punten gesneden en ik zit met Pip in m’n armen te genieten aan tafel. Echt te genieten.. Wat een fijne dag was t vandaag. Voel me rijk met m’n meisje om me heen en wat ben ik ongelooflijk trots op haar!

Rondscharrelen in huis, een vlog maken over haar make-up kastje, haar nieuwste aanwinst en wat is het toch leuk om te zien hoe ze make-up aan t ontdekken is ?IMG_6212

Opgemaakt de deur uit met 3 strepen knalroze ergens op haar oogleden en een mooie longlasting lipstick van Rimmel, op en lichtelijk rond haar mond. De streep op haar kin halen we weg met zeep. Dat is nog eens een lipstick! Niet makkelijk te verwijderen, die moet ik maar eens uittesten bedenk ik me..

Vandaag was een chilldag, uitslapen en de dag beginnen met koffie en het maken van een salade. Nieuw recept sausje, want we hebben er een nieuwe bij: Joppiesaus, Cato’s favoriet! Een klein beetje bij ons basisrecept van mayo, olijfolie, chilisaus, basilicumcrème, zout, peper, knoflook, Italiaanse kruiden en een drupje water om het wat vloeibaarder te maken. Hoe krijgt ze het weg s’ochtends, ieuww, doe mij maar een broodje met kaas of jam. De behoefte aan gezond eten is groot, want ze heeft teveel gesnoept. Oepss.. das niet best Cato. “nee mam, ga ik echt niet meer doen”?

Op naar de Action, cadeautje kopen voor de kinderverjaardag voor morgen. We scoren nog wat plastic bakjes voor in het kastje en gaan op weg naar nog een verjaardag. Het is gezellig en ik geniet van m’n vriendinnen. Heerlijk bijkletsen, zie ze véél te weinig. Daar moet ik echt wat aan gaan doen. Vriendschappen, ze zijn zo belangrijk, ze geven me vreugde en energie.

Catootje zit op m’n telefoon. Ze had niet veel zin om mee te gaan, maar ze geniet zichtbaar. Op weg naar huis zegt ze: “was gezellig hè mam.”
Ja meis, dat was het zeker! Het raakt me in m’n hart dat ze op deze manier geniet, in haar eigen wereldje.. Op de telefoon, af en toe luisteren naar gesprekken, maar dan weer veilig terug naar de telefoon. Sociale contacten aangaan is zo moeilijk! Alle kinderen spelen boven, maar Cato blijft veilig beneden, bij mamma.. Wat een strijd levert ze toch iedere dag. Ze zou t zo graag willen, maar kan t niet. Ook nog eens midden in de pubertijd en zo zoekende.. Wat gaat er een hoop in haar hoofdje om. Deze dag is een dag met minder zorgen en wat is dat fijn voor haar.

Als we thuis komen laat ik Pip uit, ze tippelt eindelijk weer lekker mee. De kou, wind en nattigheid, zijn niet haar beste vrienden, maar vandaag heeft ze er geen last van. Heerlijk even wandelen en wat geniet ik ervan!

Bartje het konijn moet ook nodig verschoond worden, en doe dat gelijk. De stofzuiger beneden er doorheen halen en dan is het tijd om te eten. De best gebakken diepvries pizza staat te dampen op tafel. M’n meesterpizzabakker heeft het weer geflikt!

Oprecht gelukkig voel ik me aan tafel, wat een fijne dag. Wat heb ik genoten van m’n meisje en lieve kleine Pip. Realiseer me dat ik vergeten was om zo te kunnen genieten en ben dankbaar. Trots op m’n lieve vriendje en blij met m’n kleintjes, fijne vriendinnen en een eenvoudige, maar ohh zo mooie en heerlijke dag als deze..Dit is waar het echte leven om gaat. Je niet druk hoeven maken om wat moet, maar de dag tot je laten komen en mogen ontvangen.

Dat er nog maar meer van dit soort dagen mogen komen..

“Beseffen jullie je ook, dat een eenvoudige dag soms ook heel speciaal kan zijn? Zomaar.. zonder dat je je er bewust van bent en het gevoel je opeens overvalt.”

Lots of Love,
Natas

Comments (4)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>