2016

Het jaar dat mijn kanjer z’n SWEET 16 feestje gaat vieren!
Het jaar dat vol mogelijkheden ligt.
Het jaar waarin ik m’n hart ga volgen.
Het jaar dat ik niet denk aan gisteren maar aan morgen.
Goede voornemens, we kunnen er heel veel opnoemen. Aan het begin van ieder jaar hoor je ze van alle kanten en ik doe daar ook altijd vrolijk aan mee. Een aantal zijn ook echt noodzakelijk, diegene die zijn ontstaan uit wat ik heb geleerd, zijn de mooiste.

Tjee wat een bewogen jaar is het geweest.. Wat heb ik een hoop mogen ervaren, beleven en voelen.
Keuzes moeten maken die ik absoluut nooit had willen maken maar noodgedwongen wel zijn gemaakt. Het betekent een hoop voor de toekomst, die er heel anders uit gaat zien dan ik ooit voor mogelijk had gehouden.

Een nieuw begin, een nieuwe start, voor dit jaar staat dat bovenaan! Ik kijk niet terug naar vorig jaar, bewust niet. Dit jaar gaan m’n kleintjes (ook al zijn ze al zo groot!) alle liefde en ruimte gaan krijgen die ze verdienen, die ze zo hard nodig hebben. Het verwonderd me enorm hoe ze zich staande hebben weten te houden in de chaos van de afgelopen maanden. Hoe flexibel kinderen zijn, het is een groot goed. Daar heb ik een hoop van kunnen leren. De spiegel die wordt voorgehouden, de herkenning van jezelf in je kinderen, het besef dat je eigenschappen over brengt die je ze zou willen besparen, jou manier van zijn en handelen heeft zo’n invloed. De invloed die zij op mij hebben is zo groot en mooi. Onbevangen genieten zonder de gevaren te kunnen overzien. Puur alles in je opnemen, maar ook zo onzeker zijn, in het onbekende wat voor je ligt..

Een wijze les die ik heb mogen leren is dat je niet alles in de hand hebt, maar wel een richting kan kiezen die voor jou belangrijk is. Dit zal niet zonder slag of stoot gaan, maar als je ergens in gelooft, dan kan het ook! Richten op het positieve des levens en niet blijven hangen in het negatieve, hoe moeilijk dat soms ook is..
Stap voor stap en investeren in de mooie mensen en dingen om je heen. Afstand- of afscheid nemen van hetgeen wat niet goed voor je is.

Investeren in vriendschappen, klein en groot. Sommige dingen kan je niet delen met anderen, hoe fijn dat ook zou kunnen zijn, maar die paar mensen die ik in vertrouwen heb kunnen nemen hebben me ongelooflijk veel gegeven! Die hebben me laten zien wat echte vriendschap is en koester dat enorm.

IMG_5688 IMG_5858 (2)

De maand december was een maand waar een lach en een traan zich hebben afgewisseld. De feestdagen waren niet makkelijk maar ohhh wat heb ik genoten van de snoetjes, bij het uitpakken van de pakjes die in de zak van Sinterklaas en onder de kerstboom lagen te wachten.

IMG_5860  IMG_5866
DSC_2225

Zelf ben ik ook gruwelijk verwend! Een aantal producten heb ik al in gebruik en ben daar zo ongelooflijk blij mee!

Een kleine impressie van wat gaat komen op m’n blog:

DSC_2315
DSC_2381
DSC_2367
DSC_2408
DSC_2422
DSC_2339
DSC_2410

Heb nog zoveel meer gekregen en nog niet alles is gefotografeerd en uitgeprobeerd. Deze producten, samen met nog andere hele mooie “beauty essentials”, gaan zeker uitgebreid aan bod komen!

Als laatste wil ik jullie op deze wijze ook alle goeds voor het nieuwe jaar 2016 toewensen!
Dat je dromen mogen uitkomen of gerealiseerd gaan worden, in onnoemelijk veel liefde, mooie warme vriendschap en bovenal in goede gezondheid!

Lots of Love,

Natas

Comments (4)

 • Pippi

  Wat zeg je dat mooi…. Ik hoop dat 2016 voor jou en iedereen die je lief is een geweldig jaar gaat worden. Ik had het graag zelf ook zo opgeschreven!

  Je foto’s zijn trouwens prachtig. Ik kijk erg uit naar je reviews!
  xxx

  • Natasja

   Heb ook echt zin in 2016! Kijk er naar uit en laat 2015 volledig los. Dank je wel voor me lieve woorden, doen me erg goed?

 • Marrie

  Wat fijn om weer nieuwe dingen te lezen in het jaar 2016, ik heb echt respect hoe je dat allemaal verwoord en fotografeerd knap hoor lieverd ga zo door en ook met je workshop.mamma ????

  • Natasja

   Wat lief van je mam! mede dankzij jou vriendschap, steun en onvoorwaardelijke liefde gaat 2016 vast een zonniger jaar worden!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>