Er zijn dagen waar je zo vrolijk en blij van word! Afgelopen dagen waren van die dagen, bezig zijn met iets nieuws, op een andere manier je werk uit kunnen oefenen en ohhhh wat heb ik er zin in!
Een tijdje geleden werd ik benaderd door Caroline, een klant die voor zichzelf is begonnen als dresscoach:

“Het is mijn grote passie om mensen (en in het bijzonder vrouwen) op een persoonlijke wijze te adviseren, te begeleiden en hen met kleding een goed gevoel te geven over zichzelf. Vrouwen het gevoel geven dat ze er mogen zijn, zodat zij zich sterk en zelfverzekerd voelen. Zowel van binnen als van buiten. Daar krijg ik nou echt energie van en dat is waar ik voor sta!”

“Door het hele land worden op leuke locaties workshops, ladies nights en events georganiseerd en deze worden zeer succesvol ontvangen. Daarom kreeg ik het volgende idee dat ik graag aan je wil voorleggen. Wie weet ontstaat er wel iets leuks. Hoe leuk zou dat zijn!

 

Nou daar is zeker iets leuks uit voortgekomen! Een fijne samenwerking, het Fabulous Christmans Ladies Event  en de organisatie van een workshop kleur- en style advies in combinatie met manicure en nagels lakken. Een paar maanden zijn we hier achter de schermen lekker mee bezig geweest en afgelopen woensdag bracht ik een bezoek aan een locatie die we op het oog hadden.

Inspiratiezaal-21 Kantoor van Nu

Kantoor van Nu te Gouda

Wat een schitterende locatie! Hier kunnen we wel een middag lang dames een leuke workshop geven, waar gezelligheid en ontspanning de basis is om iets te leren, waardoor je jezelf beter leert kennen. Door bewust naar jezelf te kijken en op zoek te gaan naar wat het beste bij jou figuur past, naar wie jij bent en wat jij zou willen uitstralen om je GOED te voelen!

Gisteren en vandaag hebben we de puntjes op de i gezet en we hebben er ongelooflijk véél zin in!

Binnenkort is er nog veel meer te lezen over deze workshop!
Stay tuned!

Lots of love,
Natasja

Comments (6)

 • Pippi

  Wat een leuk idee! Ik ben nogal vastgeroest als het gaat om kledingstijl en kleuren en ik ben eigenlijk benieuwd hoe een ander daar tegenaan kijkt.

  • Natasja

   Ook wel fijn dat je weet wie je bent en je prettig voelt in wat je draagt, maarre… je bent van harte welkom hoor! Schrijf je in zou ik zeggen 🙂 Ik ben erg zoekende nou ik 15 kilo zwaarder ben en de kledingstyle van vroeger (die ik nog steeds héél mooi vind!) niet meer mooi vind staan met mijn huidige lichaamsvormen. Ik ga zelf ook naar een andere workshop van Caroline, want wil me weer fijn voelen met mezelf en dat ook uitstralen.

 • YuSt

  Gefeliciteerd! Wat leuk! Ik ben net als Ellen en kies voor veilig zwart.
  Toch kreeg ik rood als advies, dus ben al aan het proberen wat kleur toe te voegen.

  • Natasja

   Dank je wel en wat goed dat je meer met kleuren gaat werken. Rood staat voor aandacht, je zeker voelen. Het trekt de aandacht van anderen naar je toe en niet iedereen kan het dragen. Leuk! Ik vind het wel bij jou passen.

 • Tam

  Wat een leuk en goed idee. Het enthousiasme spat er van af.
  Succes ! x

  • Natasja

   weer eens op een andere manier bezig zijn. Heel fijn en ja, het enthousiasme is er zeker! 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>