Deze is speciaal voor jou! Sinds dat je heb gezegd bij een blauw lakje: “vindt daar maar een bloem bij in dezelfde kleur”, speur ik tijdens het wandelen alle bloemen af die ik tegenkom. Een blauwe bloem, Ă©cht blauw! is maar moeilijk te vinden. Deze kwam ik tegen in een pot vol met donkerpaarse viooltjes en lijkt bijna blauw 🙂 Uiteraard ga ik verder met mijn zoektocht naar een echte blauwe bloemBlauw hart

Inspired by: Pippi van Meducijn.nl ben ik zeker.
In mijn struintocht op internet en YouTube, naar alles op t gebied van nagellak en nagelstylistes, stuitte ik op een artikel over een dame die maar liefst 2800+ lakjes bezat. 2.800+ LAKJES?!! Dat moet ik zien!!
Inmiddels zijn t denk ik al 3.200+ en ik geniet dagelijks van een NOTD (nails of the day) Recentelijk kwam ik er achter dat ze niet alleen haar nagels dagelijks lakt, maar ook haar voeten voorziet van een mooie pedi.
IMG_5358
Daarnaast hebben we BAM’s World! Geweldige foto’s en verhalen over lieve BAM. BAM is een Amstaff en past perfect bij Ellen en haar gezin, de persoon achter Pippi.
Ellen beschrijft haar leven, zegeningen, liefde voor BAM, nagellak, muziek, opera, boeken, kookkunsten van manlief, hekel aan voetbal en alles wat ze maar beleeft, dagelijks in 3 artikelen. Een kijkje in haar leven, waar ik echt van geniet.Ze laat me ook nadenken, geeft me een andere kijk ergens op maar neemt me zeker mee. Mee in haar verhalen en belevenissen.
Zit regelmatig (schater)lachend achter m’n gsm en lees t gerust aan Albert voor, zo hilarisch soms:-)

Deze vind ik echt geweldig: whos afraid of Jack the Dripper
Ik zag t letterlijk voor me:-)Het leuke is dat ze altijd reageert op een comment en die zijn zo leuk dat ik ze vaak teruglees. Je hebt contact en dat maakt het volgen van een blog zo ontzettend leuk.Ohh ja ze heeft sinds kort ook nog een YouTube kanaal: Meducijn met BAM filmpjes!

Pippi (Ellen)  bedankt, voor je heerlijke verhalen, mooie foto’s, NOTD, gedachtes en belevenissen.
Hoop nog lang van je te mogen genieten en tot straks op je blog XX
Liefs Natas

Comments (6)

 • Pippi

  Oooooooh, wat een verrassing op de vroege ochtend!
  Alles in mijn leven doe ik met liefde en soms met wat frisse tegenzin, maar ik probeer altijd iets moois in de dingen om mij heen te zien. En dan kijk ik gerust door lagen stof en stapels reclamedrukwerk heen 🙂

  Wat een complimenten- dank je wel.

 • YuSt

  Ik ben ook fan! Een lieve vrouw met haar hart op de juiste plek!

 • Tam

  Liefde !! Prachtige mensen x

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>