Er is meer op de wereld, altijd al geweten en gevoeld.
Het fascineert me ook, de spirituele kant des levens. Ze zeggen dat alles op je pad een betekenis heeft, een reden.. Sommige zijn fijn maar enkele paden, die wil je voor je verdriet niet bewandelen.

In een tijd, waarin ik de weg kwijt was, kwam ik in aanraking met Inspirational-Cardreading.com

IMG_6745

Een lieve vriendin, Ellen van Meducijn.nl  had er een tweetal blogposten over geschreven. Deze  bevat ook een interview, de gedachtegang achter de site en een kijkje in de persoon zelf.
Het wekte mijn nieuwsgierigheid direct en begon met lezen, een aantal blogposten achter elkaar.

Het was zo raak wat ik allemaal las, alsof het voor mij geschreven was. Iedere week keek ik ernaar uit en het werd een houvast. Een bevestiging dat ik niet de enige was die het moeilijk had. Het was zo fijn om energie, troost en begrip te kunnen halen uit woorden door een ander geschreven.

Woorden geschreven door Tamara. Ze werden bijna een leidraad door m’n leven. In de zin van dat ik er altijd iets uit kon halen. Iets waar ik over nadacht of wat fijn was om te lezen. Een spiegel die me werd voorgehouden. Die me liet nadenken, stilstaan maar ook inzichten gaf in mezelf. De afgelopen jaren, zijn jaren van ontdekking geweest. Een weg waarin ik mezelf moest vinden. Zoekende naar de juiste paden. Paden die me weer vreugde en houvast konden geven, maar vooral stabiliteit.

Dat ging me niet altijd goed af, maar ‘aan de hand van’, lukte me dat steeds beter..

Tamara liet me ook inzien dat je het zelf moet doen. Er kunnen lieve mensen om je heen zijn die er voor je willen zijn, maar uiteindelijk moet je het zelf doen. Loslaten en bepalen waar je heen wilt. Geloven in jezelf, geloven in positiviteit maar vooral negativiteit loslaten.

Dat is moeilijk, heel moeilijk zelfs! Het brein van de mens zit maar lastig in elkaar en het loslaten, waar je al jaren mee verbonden bent, is helemaal niet gemakkelijk.
Het zit soms zo diep verankert in je binnenste, daar heb je een tijd voor nodig. Tijd om te bepalen wat belangrijk voor jou is, wat je nou echt wilt, waar je mee aan de slag wilt en kan, stap voor stap.. Vooral tijd om te helen, tijd om alles op een rijtje te zetten en het aan te (kunnen) gaan.

Tamara in een notendop:
“Ik vind het heerlijk om te leren, om te groeien als mens op deze wereld. Ik ben een leraar en leerling met hart en ziel, een schrijfster, een docent in het praktijkonderwijs, een mentor, een entrepreneur en een inspirator.
Ik heb Inspirational Cardreading.com gecreëerd om met mijn hart en ziel te inspireren. Het doel van Inspirational Cardreading is om jou te inspireren met behulp van tarotkaarten, orakelkaarten en blogartikelen”

Iedere week kan je een weeklegging lezen, maar je kan ook kiezen voor een persoonlijke kaartlegging. De kaarten zijn ook prachtig om te zien en de uitleg erbij is duidelijk en helder.

Het is de moeite waard om een kijkje te nemen op de site, zovelen halen er iets uit, waar ze wat mee kunnen. Jij ook, dat weet ik zeker!

Lots of Love,
Natas

Comments (4)

 • Tam

  Slik… Stil van lieve natas. Jij dank je wel, door bijzonder lieve mensen zoals jij en Ellen leer ik ook, allemaal spiegels. En meis, de timing van je bericht. Echt … Zo ontroerd xx

  • Natasja

   Je verdiend het ZO! We hebben vast een lijntje in het universum, want denk al dagen aan je.. Heel veel liefs XX

 • Pippi

  Ook ik ben hartstikke blij met Tamara en haar weekleggingen. Iedere week stipt ze iets aan waar ik “toevallig” mee bezig ben. Xx

  • Natasja

   Ongelooflijk toch! Dat heb ik nou ook, alsof ze voor ons schrijft 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>