Het is kerstavond en de maand december, de laatste maand van het jaar, vind ik altijd een bijzondere en fijne maand. De feestdagen geven me een warm gevoel en het is fijn om met familie van elkaar te genieten.

De herfst/winter zijn jaargetijden waar ik ook van kan genieten. De koude wandelingen, de herfstbladeren die neer dwarrelen, de avonden die eerder beginnen. Met een bak thee, onder een dekentje op de bank, hoor je mij niet meer. Op die momenten denk ik na over van alles en nog wat.

Als het einde van het jaar nadert is er genoeg te overdenken. 2016 is een bewogen jaar geweest, met diepe dalen, maar zeker ook hoogtepunten waar ik alleen maar dankbaar voor kan zijn.

Dankbaar voor de mensen waar ik van mag houden, dankbaar voor de liefde die ik heb mogen ontvangen.

Dankbaar voor alles wat ik heb mogen leren, wat ik heb mogen ontvangen, het is zoveel geweest en het voelt als een rijkdom.

Voor het nieuwe jaar is er veel om over te dromen, te hopen dat het uit mag komen, maar nog belangrijker, het op je af te laten komen.
Te ervaren met een open blik en open te staan voor nieuwe kansen en alles wat op je pad mag komen.

Social media heeft mijn wereld vergroot, de vriendschappen die eruit zijn ontstaan, ze zijn me zo dierbaar en waardevol. Je deelt veel met elkaar, je brengt elkaar op ideeën, maar vooral de betrokkenheid heeft me diep geraakt.

Handsome Nails & More heeft me zo ongelooflijk veel gebracht. De (nieuwe) klanten die het vertrouwen in me hebben gehad, de blijdschap die ik heb mogen ontvangen, de vreugde die ik heb mogen beleven met het uitoefenen van mijn vak. Het maakt het leven zoveel waardevoller.

Vanuit het diepste van mijn hart wens ik iedereen hele fijne, warme en liefdevolle kerstdagen toe.

Dat 2017 maar een prachtig jaar mag worden, met veel liefde, gezondheid, geluk en blijdschap.

Dat al jullie wensen mogen uitkomen en dat ik jullie in het nieuwe jaar ook mag blijven verwelkomen.

Dank voor al het vertrouwen!

Lots of Love,
Natas

bron foto

Comments (2)

  • Pippi

    Mijn mannen en ik wensen jou, je gezin en je ouders een heel goed 2017. Dat jullie wensen uit mogen komen en dat iedereen maar gezond mag blijven.
    Heel veel liefs ❤

    • Natasja

      Dank je wel lieve Pippi, dat jullie ook maar een fantastisch jaar mogen krijgen!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>