Het is half 1 en ik sluip de trap af.. Halverwege sta ik stil en spits m’n oren.., hoor niets en loop zachtjes verder. Als ik langzaam de deur open, blijft t nog steeds stil.. Gelukkig! Stilletjes sluip ik op m’n tenen verder en pak m’n tas. Sleutels, waar zijn mijn sleutels? Archh, Nee! op het aanrecht. Als ik die pak is alles voor niets geweest! Gelukkig heb ik een dik vest aan en met m’n vest pak ik ze op zonder een geluid te maken, Yes!! Gelukt!

Alles voor m’n baby, m’n zonnetje, mijn kleine, lieve, snoezige, schattige Pip waar ik al een jaar lang smoorverliefd op ben!! Ohhh wat ben ik toch gek op dit kleine ding, die m’n hart vanaf de 1e seconde veroverd heeft! Laat haar slapen! Laat ze niet wakker worden, zodat ik haar niet hoef teleur te stellen dat ik wéér weg moet..

Pip die me overal volgt, Pip die niet bij me is weg te slaan, Pip die het liefst de hele dag bij me ligt, Pip het allerleukste, liefste en speciaalste hondje op deze wereld is niet graag alleen thuis.. Ze kan heel goed alleen thuis zijn hoor, dat is het niet, maar zodra ze in de gaten heeft dat je vertrekt, verliest ze je geen seconde uit t oog en trippelt ze continue voor je uit. Het gaat mevrouw echt niet gebeuren dat je het huis verlaat zonder haar mee te nemen!

Handsome 236

Pip, die zoveel goeds heeft gebracht, die het zonnetje in huis weer heeft laten schijnen. De liefde geeft die we allen zo hard nodig hebben en die onverdeeld haar liefde aan een ieder schenkt. Ze is altijd vrolijk, en ZO blij als we thuis komen. Daar kan geen begroeting tegenop! Ze springt net zo lang tegen je op, totdat je haar optilt en ohh hou haar dan goed vast! Met haar snoetje gaat ze van links naar rechts over je gezicht heen, alle liefde die ze bezit sproeit ze over je heen en als er nog meer mensen thuis komen dan wil ze die ook knuffelen en voordat je het weet klettert ze uit je handen. Dit gaat ook echt een tijdje door, ohh wee als je haar te snel neerzet op de grond. Ze blijft net zo lang rond je voeten dansen en springen, totdat je haar weer oppakt en ze klaar is met haar begroeting.

Pip, ze heeft al mijn goede voornemens overboord gegooid. Toen we Pippi kregen had ik heel stellig een aantal voornemens, waar ik echt niet vanaf wilde wijken. Zo wilde ik een hond en geen knuffeltje wat overal haar zin in zou krijgen. Geen hond constant op de bank, geen bedelhond, geen hond in bed, ZEKER niet in bed! Dat is toch zo smerig… Nou van al die goede voornemens is niet veel terecht gekomen…

IMG_5053

Pip ligt heerlijk op de bank, sterker nog de dekens liggen er voor Pip! Terwijl ik zelf dolgraag onder een deken lig op de bank, heeft Pip alles ingepikt. Voordat ik wegga, leg ik de dekens voor haar neer zoals ze het fijn vindt en ‘s avonds als ik op de bank kruip zit ze eerder bij me op schoot, dan dat ik de deken heb kunnen pakken. Hoe bedoel je een prinses die totaal geen benul heeft dat ze ook kan wachten. Laat het nog gebeuren ook… Het wordt toch echt hoog tijd dat ik “madame” eens wat beter ga opvoeden..

Als Scott op de bank zijn huiswerk ligt te maken dan weet Pip snel haar plekje te vinden. Ben zo dol op dit soort taferelen!

IMG_5054

Waar ik ook ben, Pip zoekt me op. Als ik aan de tafel zit te werken dan staat ze binnen no-time naast me. Het liefst ligt ze in mijn vest lekker dicht tegen mij aan. Ze kruipt helemaal weg en stopt haar snoetje in mijn zij. Hartverwarmend, maar niet altijd handig als ik achter m’n laptop aan t werk ben en me inmiddels al heb aangekleed en geen vest aan heb. Dan maar op de stoel naast me, heerlijk op een dekentje.

2015-09-01 11.17.41

Pip heeft me veel gebracht, ze is op het juiste moment in mijn leven gekomen. In Pippi’s World! zal ik meer gaan vertellen over Pip en onze belevenissen. Ik hoop dat ik jullie met deze rubriek, de zonnestraaltjes die ik van haar mag ontvangen, door mag geven.

Veel liefs Pip & Natas

Comments (6)

 • YuSt

  Ik vind het ook een dotje! Ben best wel jaloers op mensen met een huisdier.
  Gelukkig is er social media en kan ik genieten van andermans geluk! Voordeel ik hoef niet te niesen en te stofzuigen!

  • Natasja

   Wat erg dat je zo beperkt bent door je allergieën! Knap dat je het kan “loslaten” en kan genieten van dieren op een andere manier. Je bent een mooi mens!

 • Pippi

  Wat een leuk artikel- en fijn dat je meer over jouw Pip gaat schrijven! Het komt me allemaal zo bekend voor- ik heb een BAM die ook altijd tegen ons aan kruipt. Vooral ‘s avonds. Hij vindt het heerlijk als we allemaal op de bank zitten en dan ligt hij het liefst tegen zijn grote broer aan.
  Kom maar op met je verhalen- ik ga ze verslinden!

  • Natasja

   Jij maakt me altijd zo blij met jou BAM verhalen 🙂 Jij hebt me geïnspireerd om meer te gaan schrijven over dingen die me bezig houden, naast nagels en beautyproducten. Over mensen, dieren en de natuur, fijn dat je hiervan kan genieten!

 • Marrie

  Lieve Natasja ik blijf mij steeds verbazen hoe je dat zo mooi neer kan zetten,zoveel liefde straalt er vanaf en bent blij voor jou en (jullie) dat je daar zoveel vreugde in vind ,van een dier krijg je zoveel liefde als je pijn of verdriet hebt hij voelt dat zo goed aan.ik wens je veel geluk toe met Pip het is een schatje en geniet er maar veel van.

  • Natasja

   Wat een lieve woorden mam! We hebben het zeker fijn met Pip en krijgen zoveel liefde van het kleine ding! Dank je wel en blijven nog heel lang van haar genieten en jullie doen ook mee 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>