Op social Media zag ik nieuwe lakjes voorbij komen van het merk  Meeki beauty lab. Mooie slanke stijlvolle flesjes met de letter M erin verwerkt. De leuke kennismakingsaanbieding van €2,50 kon ik niet weerstaan en bestelde ‘Chantarelle’.


Meeki: “We weten dat de leeftijd, levensstijl en schoonheid allemaal een rol spelen in ‘beauty’. Wij geloven dat schoonheid onvolmaakt en persoonlijk is. We willen een hoge kwaliteit cosmetica creëren voor alle verschillende, echte, jonge vrouwen die er zijn, geïnspireerd door en samen met jou. We willen niet dat make-up gebruikt wordt om te verdoezelen, we willen dat je cosmetica én kleur gebruikt om je persoonlijkheid te verbeteren.”

“Elk seizoen creëren we musthave nagellak kleuren samen met stylisten en beautyredacteuren.  Zelfs jij kunt ook deelnemen aan onze dreamteam! Welke kleuren wil je de volgende keer zien?”

Wil je ook onderdeel zijn van het Dream Team? Je kan je aanmelden op de website en dan ontvang je ook nog eens 10% korting op alle toekomstige producten.

  
De lakjes komen in een mooi doosje waar 2 lakjes in passen. Het ziet er toch een stuk luxer uit als je het zo mag ontvangen.

Ergens heb ik gelezen dat je een maandelijks abonnement kan afsluiten, waarbij er iedere keer 2 lakjes uit 1 van de 4 stylen waar Meeki mee werkt: The Classics, The Moderns, The Naturals of The Glams worden toegezonden. Op de website kan ik er helaas niks over vinden..


De lakken van Meeki hebben een unieke formule met mastic gum en white tea extract. De mastic gum is een hars wat de synthese van harde keratine stimuleert en zorgt voor een versteviging van het nagelbed.
Witte thee extract bevat antioxidanten wat de nagelriemen verzacht en beschadigingen en huidirritaties voorkomt.
Daarnaast is het vrij van dierlijke bestanddelen & dierproefvrij.
5 FREE (formaldehyde, toluene, camphor, formaldehyde resin en dibutyl phthalate) & 100% vegan!


Chantarelle
wordt omschreven als: Soft shimmered antique pink.

Had een andere kleur verwacht dan ‘Chantarelle‘ daadwerkelijk is. Dieper en warmer van kleur, zoals een antiek roze kleur behoort te zijn. De mooie shimmer die je 2 foto’s hierboven ziet is na het lakken, op de nagels nergens meer te bekennen… Best wel jammer, want dat maakt het lakje net even anders.
Het lakje lijkt meer op de beschrijving van Sandy: ‘a glossy sand coloured shade’
Het blijft lastig om iets online te bestellen, zeker wat kleur betreft.

Het heeft 2 laagjes nodig voor een volledige dekking en de lak is aan de dikke kant. Het heeft het uiterlijk van een crèmelak.

Het brede kwastje lakt prettig, daar houd ik van.  Moest wel een beetje oppassen met het weer terugdoen in het smalle flesje, dat ik het niet zou omstoten. Het kwastje is bijna zo breed als het halsje van het flesje en lompe ik zou maar zo het flesje, wat rank en smal is, pardoes om kunnen stoten.


De lakjes van Meeki kosten €14,00 voor 7 ml. Best wel aan de prijs als je het vergelijkt met een O.P.I lakje van 15 ml voor €14,95.

‘Dazzling Rose’ een bruin roze lak met een groen/gouden metallic pearl finish heb ik van mijn lieve moeder voor Kerst gekregen, dat gaat binnenkort mijn 2e ervaring worden met Meeki.

‘We zijn weer een nieuw nagellak merk rijker! Hebben jullie ook gebruik gemaakt van de leuke aanbieding en wat is jullie ervaring met deze lakjes?’

Lots of Love,
Natas

Comments (6)

 • Sonja

  Jaaaaaah ik heb er inmiddels 9 en mijn kerst nagels waren gelakt met Meeki!
  Ik vond deze kleur bij mijn bleke huid ‘doods’ dus dat was een eenmalige laksessie! De zwarte heb ik al vaak erbij gepakt!
  En idd ik moest ook niet te lomp zijn, hihihi

  • Natasja

   Ohh had jij het ook! Nou ben blij dat ik niet de enige ben haha.
   Jij bent al om dus, ik ga nr 2 uitproberen, dit lakje heeft me niet veroverd, maar lees wel veel enthousiaste verhalen.

 • Hennie

  Ik heb al veel goeds over Meeki gelezen. Heb er zelf ook een lakje van dat in de Styletone box zat. Vind het een mooi en apart kleurtje dat je hebt! Helaas staan mij dat soort tinten nooit zo goed.

  De allerbeste wensen voor 2017, Natas. Voor jou en de jouwen! Enne, dank voor je altijd lieve en enthousiaste reacties. Waardeer ik heel erg!

  Liefs Hennie

  • Natasja

   Wat lief Hennie, dank je wel! ik lees je blogposten al vanaf de allereerste en geniet van ieder woord. je schrijft zo heerlijk en doet me goed dat je mijn bezoeken kunt waarderen 🙂

 • Pippi

  Natuurlijk ben ik ook ingegaan op de aanbieding. Het lakje vond ik mooi, maar niet bijzonder genoeg. Daarnaast vind ik de lakken best aan de prijs, dus ik denk dat het er bij eentje blijft.

  • Natasja

   De volledige prijs vind ik ook te veel hoor, geloof niet dat ik snel meer van deze lakken zal kopen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>