Vandaag is het vaderdag en dat betekent een verwen-chill-dag waarbij niets moet, alles mag. Albert is al tevreden met een bak koffie en croissantjes uit de oven en verder het liefst niks, helemaal niks… Lekker onderuit in het zonnetje, beetje lezen, spelletje spelen op de gsm, wandelen met Pip, nergens over na hoeven denken en geen verplichtingen.
Mijn eigen lieve vader bezoek ik uiteraard ook altijd, alleen dit jaar liep het anders. Druk in de weer met het slopen en weer opbouwen van de schuur op de camping, kwam het niet zo goed uit als wij ook langskwamen.  Nou dat was helemaal niet verkeerd, ik vind een chilldag ook heerlijk, zeker na de drukke weken die achter me liggen.
De verjaardag van Cato en het partijtje, de workshop Your Style, Nails & More, mijn eigen verjaardag afgelopen vrijdag, de weken zijn voorbij gevlogen en tijd voor een masker was er zwaar bij ingeschoten. Onder de douche bedacht ik me dat een maskertje van de Duitse DM wel eens lekker zou zijn!


4
Ik koos voor de Limited Edition Tutanchamun Maske van Schaebens. De Schaebens maskers staan bekend als fijne maskers en deze verpakkingen vind ik prettig in gebruik. Het masker is geïnspireerd op de wereldberoemde gouden maskers van Farao Tutanchamun.

Anti-falten, straffung und feuchtigkeit staat op de verpakking. Mijn Duits is niet zo best en pakte voor het gemak de translate-app bij om het woord straffung te vertalen. ‘Stroomlijnen’ nou een gestroomlijnd hoofd kan ik wel gebruiken, nu ik de 46 heb aangetikt 🙂
Een prima maskertje om te gaan testen.

6
Op de achterzijde staat de uitleg hoe je het masker kan gebruiken, de ingrediënten en wat het masker voor je huid doet.
Het pakje bestaat uit 2 maskers, waar je gerust 4x mee kan doen.

3
Lotusbloem, rijstkiemolie en  tarwekiemolie  staan bovenaan de verpakking apart genoemd, dit viel me meteen op. Ik heb al eens eerder een masker gebruikt met rijstkiemolie en die beviel me uitstekend. Eigenlijk kijk ik nooit zo uitgebreid naar de ingrediëntenlijst. Wel voor welk type huid het bedoeld is. Ben benieuwd naar wat dit masker voor me doet!

2
De crème is stevig en zacht. Het voelt al gelijk goed na het aanbrengen. Het ruikt ook lekker, zacht, bloemig en een beetje kruidig. Cato met haar speurneus ruikt kaneel. Ik begrijp wat ze bedoeld, maar volgens mij is het iets anders, kan het alleen niet thuisbrengen. We gebruiken samen één deel van het masker, het is ruim voldoende voor 2 personen.

1
Knip een klein puntje af van de verpakking en zo kan je goed gedoseerd het masker aanbrengen. Mocht je het niet direct opmaken, dan kan je het prima afgesloten in de koelkast bewaren voor een volgende keer. Is nog lekker ook een koud masker, zeker op warme dagen.

5
Het is echt een ontzettend fijn masker! Het voelt gelijk verzachtend aan. Voordat ik een masker ga gebruiken scrub ik mijn gezicht altijd grondig en dit zorgt toch voor een trekkerig gevoel. Een gevoelige huid als het mijne kan een zacht masker heel erg waarderen en het trekt ook voor een groot gedeelte je huid in. Na 10 minuten kan je het masker verwijderen met een zachte doek. Ik gebruik zelf altijd een warm nat washandje om overtollige resten te verwijderen. Had voor het gevoel geen extra verzorging meer nodig, maar heb nog wel een serum aangebracht. Het voelt gewoon fijn om je huid extra te verzorgen na een douche/scrubbeurt. Een dagcrème heb ik achterwegen gelaten, het masker was ruim voldoende qua voeding in combinatie met het serum. Uren later, nu ik dit artikel zit te schrijven voelt mijn huid nog steeds zacht en gevoed aan. Dit masker, wat € 0,55 cent heeft gekost is een grote aanrader!

“Het is jammer dat ik er niet meer van heb. Deze gaat met mijn volgende DM bezoek in het verschiet, zeker weer meegenomen worden! Nu maar hopen dat het nog verkrijgbaar is, met een limited Edition weet je het nooit..”

Lots of Love,
Natas

Comments (6)

 • Pippi

  Deze heb je ook voor mij meegenomen, maar je begrijpt dat het er helemaal niet van gekomen is….. Ga ik snel goedmaken, want ik wil ook ern gestroomlijnd gezicht!

  • Natasja

   Ja dat weet ik 🙂 hoop dat je m net zo fijn vindt als ik. Diegene die jij had aangeraden (weet ff de naam niet) werkt voor mij niet helaas. Het prikt en geeft geen zacht gevoel, zo jammer… Natuurlijk heb ik er daar een zooi van gekocht 🙁

 • mandy

  Lijkt me een heerlijk masker. De maskers van Schaebens zijn vaak wel heel erg lekker! 😉 Xxxx

 • Cerina

  Ze zijn héérlijk, ik gebruik ze ook van de DM echt een aanrader! Volgende keer halen we een hele voorraad voor een jaar Natas hihi xx

  • Natasja

   Haha, dat doen we zeker! Vooral deze, als tie er nog is….

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>