Een goede verzorging van je nagels, nagelriemen en handen is onontbeerlijk voor een mooie manicure.

Ik laat jullie de nagelriemolie van de Avoplex lijn zien.

Het is een heerlijk ruikende en zachte olie die zich makkelijk verdeeld over de nagelriemen. Ik masseer het ook in mn nagels zodat ze verzorgd en gehydrateerd worden. Het hersteld de nagels en nagelriemen met anti-oxidanten, vitamine E, avocado extracten en zonnebloem-, sesam- en kukui notenolie.

De bestanddelen:

avocado extract: Met een hoog gehalte aan vitamine B2, D, A, E, K en kalium is avocado een perfecte voedingsbron. Stimuleert de groei van huidcellen en haren.

Zonnebloemolie: Verbetert droge of beschadigde nagels en huid en herstelt de soepelheid. Bevat de vitaminen a, B1, C en E, proteïnen en calcium

Sesamolie: Neutrale olie, die zich makkelijk met andere oliën vermengt. Naast voedende en vochtinbrengende eigenschappen, heeft het bij regelmatig gebruik een verjongende werking.

Kukui nootolie: Verbetert teint, textuur, hydratatie, vetgehalte en elasticiteit

Vitamine A: Stimuleert celproductie en –functie. Wordt door dermatologen in zeer geconcentreerde samenstelling gebruikt om de verouderde huid te vernieuwen en om acné te behandelen

Vitamine B2: is een in water oplosbare vitamine en wordt ook wel riboflavine genoemd. Deze vitamine is betrokken bij de energievoorziening en belangrijk voor gezonde huid en haren.

Vitamine D: staat bekend voor de aanmaak van sterke botten en tanden, daarnaast speelt het ook een belangrijke rol bij de celgroei en celdeling, zoals in het immuun(afweer)systeem.

Vitamine E: Voedingsstof met krachtige antioxidanten, voedt de nagel en huid en heeft helende eigenschappen.

Vitamine K: Een in vet oplosbare vitamine en wordt ook wel fylochinon genoemd. Deze vitamine is belangrijk voor de botstofwisseling en voor de bloedstolling.

 

review_nagelolie_2

Zoals je op de foto kunt zien bestaan er meerdere varianten, met een pipet en kwastje. Het pipetje werkt een stuk hygiënischer, je hoeft je huid niet aan te raken met aanbrengen en zo blijft de olie schoon. Met het kwastje kan je gemakkelijk je nagelriemen en nagels een “lik”geven zonder dat de olie van je vinger afrolt (wat met de pipet nog wel eens kan gebeuren als je alle nagels in één keer van een drupje voorziet voordat je het in masseert) maar is wel een stuk minder hygiënisch. Als je het alleen voor jezelf gebruikt maakt dat natuurlijk niet zoveel uit. Maar zoals bij alles, zorg dat je handen schoon zijn voordat je het gebruikt.

review_nagelolie_3

Deze olie zit bomvol goede ingrediënten die je voor nog meer doeleinden kan gebruiken!

Smeer je handen eens in met deze olie nadat je ze gescrubt hebt en pak ze dan in met aluminiumfolie, zodat het lekker kan intrekken voor een nog betere werking. Het is ook ideaal om ruwe huid op ellebogen en hielen te verzachten.

 

 • De pipet van 7,5 ml kost €13,25
 • De olie met kwastje heeft een inhoud van 15 ml en kost €19,95
 • De pipet van 30 ml is voor salongebruik

Comments (6)

 • Charlene

  Ziet er super mooi uit hier!!!! Leuk om je review te lezen. Ik ben nog op zoek naar een goede olie 🙂 Ik kom hier zeker nog vaker terug!!

  • Natasja

   dank je wel! Je bent van harte welkom. Het is echt een heerlijke olie en ruikt ook nog eens verrukkelijk!! Kan m je echt aanbevelen

 • Tam

  Oh dit lijkt mij een heerlijke olie. Jammer dat ik een beetje uit de buurt woon.
  Je site ziet er vanaf de pc ook prachtig uit! Go girl!

  • Natasja

   Het is een heerlijke olie en ruikt ook nog eens verrukkelijk! Mocht je in de buurt zijn dan ben je van harte welkom!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>