Naar deze collectie heb ik enorm uitgekeken!

Ik hou van grijs en vind het chic staan op m’n nagels. Het past overal bij en wat zijn het fijne lakken om mee te werken. Stuk voor stuk lakken ze heerlijk, niet te dun, niet te dik. Dit is trouwens mijn eerste complete O.P.I. collectie en maakt het voor mij persoonlijk een beetje speciaal.

Handsome 318
4 creamy lakken waarvan 3 tinten grijs en 1 rode, een metallic lakje en een glitterlak. Allen zijn goed gepigmenteerd waarvan de rode echt super! Die was zelfs in 1 laag dekkend zoals ik straks laat zijn bij de swatches. Alle swatches zijn met 2 laagjes en zonder topcoat.

Handsome 347 Handsome 350 Handsome 351
De lichtste grijs heet Cement the Deal. De midden grijs Embrace the Gray en de donkerste grijs Dark Side of the Mood. Deze is echt prachtig! Diep donkergrijs, tegen zwart aan.

Handsome 356 Handsome 359
De rode heet Romantically Involved (erg leuke naam als je de boeken in gedachten neemt) De 1e foto is met 1 laagje, dekt volledig maar is niet zo mooi diep van kleur als met 2 laagjes. Het is echt een hele mooie diep warme kleur rood, op de foto is dat minder goed te zien helaas..

Handsome 361 Handsome 355
Het glitterlakje “Shine for me” bevat mooie fijne zilveren en blauwe glittertjes en dekt in 2 laagjes, Ik ben zwaar onder de indruk! Op mijn wijsvinger heb ik als basis 1 laagje Embrace the Gray aangebracht om het verschil te laten zien. Het is er wel maar niet veel, het lakje is prima te dragen zonder.
Als laatste het metallic lakje “My Silk Tie” hier ben ik niet zo dol op, het streept en daar hou ik niet van. Een topcoat zou het wat minder zichtbaar maken, dat heb ik voor de foto niet gebruikt. Ga ook zeker kijken of met deze lak te stempelen valt, metallic lakjes zijn daar bij uitstek geschikt voor.

De boeken en verfilming zijn hot in medialand, hier nog even een korte samenvatting waar deze prachtige lakken op gebaseerd zijn:

Vijftig tinten grijs (in het Engels: Fifty Shades of Grey) is een erotische roman van de Britse schrijfster E.L. James, pseudoniem van Erika Leonard. Het boek werd na publicatie in 2011 een internationale bestseller en is het eerste deel van een drieluik. De andere delen heten Vijftig tinten donkerder (Fifty Shades Darker) en Vijftig tinten vrij (Fifty Shades Freed).

Vijftig tinten grijs is het eerste deel van de zinderende trilogie die in Amerika en Engeland al honderdduizenden vrouwen in vuur en vlam heeft gezet. Vijftig tinten grijs vertelt hoe de jonge, onbevangen literatuurstudente Anastasia Steele onverwachts in aanraking komt met de charismatische, mysterieuze miljonair Christian Grey. Ze is direct betoverd door hem, maar probeert hem uit haar hoofd te zetten: hij is te rijk en te hoog gegrepen voor haar. Totdat Grey op een dag ineens in de winkel staat waar ze parttime werkt. Vanaf dat moment zal Christian Grey Anastasia geen moment meer met rust laten. Steeds dieper trekt hij haar zijn wereld van duistere seksuele fantasieën in. Anastasia geniet aanvankelijk zeer van alles wat Grey haar op seksueel gebied leert en van de luxe en rijkdom waarmee hij haar omgeeft. Maar meer en meer krijgt Grey de verliefde Anastasia in zijn macht. Zijn donkerste en diepste wens: totale controle over haar. Christian Grey is verslavend gevaarlijk.

Tot voor kort werkte E.L. James, moeder van twee kinderen, als uitvoerend televisieproducent. Sinds haar jeugd droomde ze ervan om verhalen te schrijven, maar die droom stelde ze uit voor haar familie en haar carrière. Uiteindelijk nam ze de pen op. Het resultaat: de succesvolste erotische trilogie aller tijden.

Ik heb 2 van de 3 boeken gelezen. De film is inmiddels in première gegaan en die zou ik ook wel willen zien.

Wat vinden jullie van deze collectie? Zou het leuk vinden als jullie dit laten weten in de comments.

Liefs, Natasja

 

Comments (10)

 • Sonja van de Sande

  Buiten die hysterie om vind ik dit gewoon ook mooie lakken.
  Begrijp me niet verkeerd maar die boeken zijn niks voor mij.

  • Natasja

   Begrijp ik helemaal! Het zijn echt mooie lakken, glijden zo smooth over de nagel, heerlijk!

 • Pippi

  De boeken vond ik niks, de lakken zijn wonderschoon. Toch koop ik deze
  lakken niet omdat veel grijstinten de gele ondertoon van mijn huid benadrukken: Pikachu handjes 🙁
  Mooie swatches!

  • Natasja

   Dank je Ellen, wat lief! Grijstinten staan mij gelukkig wel. Heb ooit eens een kleur- en kledingadvies gekregen en koele kleuren passen bij mij. Alle grijs- en blauwtinten (was zakelijk advies) kan ik goed hebben en daar ben ik blij om. Zwart niet helaas, gelukkig ben jij een gezegend vrouw want wat vind ik dat toch altijd mooi staan!

 • Tam

  Mooie lakken. Zelf enorm fan Vd rode nagellak.
  Ik heb geen vd boeken gelezen, trekt mij niet en de film ook niet gezien.
  Fijn weekend x

  • Natasja

   Het is een prachtige rode lak! De moeite waard om er eens naar te kijken..

 • Mirjam

  Ik vind deze collectie erg mooi, prachtige tinten en ook niet te overdreven. Heerlijk te combineren!

 • Tutje

  Yo! Spuit 11 hier. Ik heb de mini’s van deze collectie. Leuk dat je er een review over hebt gemaakt. Ze staan je allemaal prachtig!

  • Natasja

   Dank je wel Hennie! Deze collectie wilde ik ZO graag. Dol op grijs en de rode is ook prachtig. Het zijn mooie lakken, stuk voor stuk..

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>