Een nagellak, die uniek is en niemand anders heeft? Is dat mogelijk?? JAZEKER!! “Handsome Twist” by Natas is geboren op 30 mei 2015 op de 1e Lacquester Dag!
Met veel plezier presenteer ik jullie 1 van mijn dierbaarste lakjes die ik bezit 🙂

2015-06-02 15.04.17
Hier is tie dan! “Handsome Twist” geĂŻnspireerd op mijn blog-kleuren groen en blauw. De daadwerkelijke kleuren zijn veel harder. Ik wilde graag een zachte kleur blauw maken met een groene shimmer erin. Dat valt nog niet mee hoor om een kleur te maken die je in je hoofd hebt.

2015-06-02 15.08.09
Ben tevreden en blij met dit lakje en het dekt als een tierelier. Het is zelfs bijna stroperig, dit komt waarschijnlijk door de hoeveelheid witte pigment die ik heb toegevoegd. Een piepklein drupje blauw (en weer een sloot wit omdat het vĂ©Ă©l te vĂ©Ă©l was) is meer dan genoeg om een zacht blauwe kleur te creĂ«ren.  De groene shimmer is een poeder die de gelbase nog dikker maakt. Een nagelverdunner is in dit lakje wel op z’n plek 🙂

IMG_3039
Dit zijn de lakjes die ik die dag heb gemaakt, er komen dus nog genoeg andere swatches aan!

In een ander artikel ga ik jullie alles vertellen over mijn belevenissen die dag, want wat was het geweldig leuk en gezellig! Een huiskamer, behorende bij een kerkje in Utrecht, vol met nagellakliefhebbers die de meest prachtige lakken hebben gemaakt. Hier zie je nogmaals al mijn lakjes op een rij en de benodigdheden voor het maken van een lak. Rechts zie je de cupjes die je vult met een base- of glitter gel. Links de nagelwielen waarop je de lak kan swatchen en zo nodig nog wat toevoegen als je niet tevreden bent. De prikkers als roerstaafjes en de lege flesjes waarin je het overgiet.

Het was een onvergetelijke dag waarover ik jullie heel graag binnenkort meer ga vertellen!

Liefs Natas

 

Comments (4)

 • margriet kuper

  prachtige zachte en lieve kleur….

 • Pippi

  Deze zachtblauwe tint is helemaal mijn kleur!
  Het was een geweldige dag waarover ik nog vaak terugdenk.
  Kom maar op met de rest- die zijn ook zo mooi 🙂

  • Natasja

   Wat was het ontzettend leuk hè. Geniet nog zo van alle lakjes!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>