Purple Happiness is het tweede zelfgemaakte lakje op de Lacquester Dag wat ik jullie graag wil laten zien. Een jelly violet met een prachtige holo erin.
IMG_3156
In de zon schittert Purple Happiness je tegemoet! De kleurschakeringen houden niet op en de kleuren roze, blauw en paars vechten om een plekje, wat de kleur constant laat veranderen. Scott mijn zoon heeft de naam bedacht en ik vind het inderdaad een moment van geluk op de nagels.

IMG_3136
Gelbase, een piepklein drupje paars (of rood en blauw) en de spectaflair is alles wat je nodig hebt om deze lak te kunnen maken. De spectaflairs is een vloeibaar goedje in kleine flesjes en we behandelden de flesjes als kostbaar goud! We leerden van Carolien dat je met spectaflairs niet in een dekkende lak kunt werken en zeker niet met witte pigment, die ‘eet’de holo op. Het blijft dus een jelly lakje, maar ondanks dat dekt het prima in 2 dunne laagjes. Het droogt super snel en ik heb het nog afgelakt met de topcoat van Lacquester. Dit is toch wel zo’n  geweldige topcoat. Droogt binnen 10 minuten en je hoeft daarna echt niet bang te zijn voor beschadigingen, knoerthard met een glans die blijft. I LOVE IT en gebruik het bijna bij al m’n mani’s.

IMG_3159
Het is een prettig kwastje om mee te lakken. Niet te dik en niet de dun, gewoon goed.

IMG_3134
Deze foto is ‘s avonds genomen en het kunstlicht laat de lak net zo stralen als dat de zon overdag doet! Zo heb je ‘s avonds ook een spectaculaire mani die vraagt om bekeken te worden. Werkelijk je kan je ogen er niet vanaf houden..

IMG_3143
Eigenlijk moet je deze lak in levende lijve bewonderen. De foto’s doen de holo geen eer aan. Uiteraard ben je van harte welkom in de salon als je deze lak (of een andere) op je nagels zou willen. Zowel voor een manicure of pedicure zou dit heel mooi zijn.


Hier zie je het blauw en roze goed naar voren komen. Ik zie vandaag alleen maar paars en als ik bloemen tegen kom, dan MOET ik ff een fotootje schieten. Zet gerust m’n auto aan de kant haha.

Het was ontzettend gaaf om zelf lekker aan de slag te gaan en denk dat dit wel 1 van mijn geliefde ‘selfmade’ lakje is geworden. Ik heb ze nog niet allemaal geswatcht, dus misschien veranderd het nog maar het is op zeker dat deze hoog genoteerd blijft staan 😉

Ben je benieuwd naar de geweldige  creaties van Carolien zelf? Check dan haar website: www.Lacquester.com Vergeet ook geen kijkje te nemen naar de topcoat, als je die eenmaal hebt gebruikt wil je niet anders meer!

Fijne dag!
Liefs Natasja

 

Comments (9)

 • YuSt

  Prachtig! Ik bou van holo!

 • YuSt

  Prachtig! Ik hou van holo!

  • Natasja

   Heb mijn liefde ook ontdekt! Wat is dat toch fasinerend al die schittering.. Je blijft er naar kijken!

 • Pippi

  Dit is een geweldig lakje hoor!
  Zo leuk dat jij veel mani’s fotografeert met een bloem op de achtergrond.

  • Natasja

   Het is wat de bloemen betreft de perfecte tijd van het jaar:-) Zal straks wel anders worden haha. Wat zijn die holo’s toch super! <3

 • chucky1012

  Wat is dat een prachtige kleur nagellak en ik hou van paars 😉

  • Natasja

   dank je wel Chucky! Paars is ook 1 van mijn favoriete kleuren 🙂

 • Babs

  Wat een waanzinnige mooie nagellak! En mooie nagels heb je ook (ik ben hard bezig om ze ook weer wat langer te krijgen, wish me luck! 🙂

  • Natasja

   Dank je wel! Ik heb ook m’n “struggels” hoor maar doe mijn best om ze goed te verzorgen en hopen dat ze steeds sterker worden. Veel succes met je nagels!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>