In de zomervakantie zijn we een dagje naar Duitsland geweest, speciaal voor drogisterij DM. Wat een geweldige winkel is dat zeg! Enorm groot, ruim opgezet en schappen vol met verzorgingsproducten, make-up, nagellak, schoonmaakmiddelen, voeding van oneindig veel merken. Het leuke is dat de prijzen een hoop kunnen schelen met de Nederlandse markt en het assortiment een stuk ruimer is. Keek er al maanden naar uit en Cato zou me wel een rondleiding geven, want zij was er al geweest. Heb mijn ogen uitgekeken, de ene winkel nog groter dan de andere. Jawel in Kleve, net over de grens van Duitsland, hebben ze maar liefst 3 winkels. 1-tje in het centrum die niet zo groot is en 2 aan de rand, die waanzinnig groot zijn. Genoeg ruimte tussen de paden en naar hartenlust snuffen en bekijken. Tassen vol met douchegels, shampoos, bodybutters en natuurlijk nagellak!
Zelf had ik een aantal P2 lakjes gekocht, voornamelijk nude kleuren. Cato had zin in kleur en koos voor de Metal Reflection polish en vandaag mag ik die aan jullie laten zien.

IMG_5181

Dit zijn 2 laagjes “Mint Metal” en was al bang dat dit niet streeploos op de nagels zou verschijnen. Hierdoor ben ik niet dol op dit soort lakken, ook al is de kleur wel erg mooi.

IMG_5220
“Pink Electro”heeft ook aan 2 laagjes voldoende en is minder streperig dan “Mint Metal”. Nice! Het glittertje wat in beide lakjes aanwezig is komt hier beter tot z’n recht op de nagels. Erg leuk.

IMG_5222

De flesjes zien er leuk uit en de doppen hebben dezelfde kleur als het lakje zelf. De inhoud is 10 ml en ze kosten €2,45 per stuk.
De kwastjes zijn slank en niet te dun, ze lakken fijn, net als de lak zelf. Het glijdt zo soepel over de nagel heen, ik verbaas me er iedere keer over en dat voor die prijs!  Over alle lakjes van P2 ben ik tot nu toe zeer te spreken. De Volume Gloss lijn is tot nu toe favoriet, de glans is echt prachtig en de substantie is dun, maar ook dekkend en zo soepel om mee te werken.

IMG_4299
Het grote doel van die dag was DM en we hebben er in Kleve 2 bezocht. Groots ingeslagen samen met m’n zus en Catootje, de mannen hadden we voor t gemak op een terras achtergelaten en wij hebben ons opperbest vermaakt! Dit is 1 van de vele tassen, waarmee we hebben lopen slepen.

IMG_4293

‘s Avonds zijn we nog gezellig gaan eten in Emmerich aan het water, het was prachtig weer en hebben buiten op het terras genoten van de ondergaande zon. Een geslaagde dag, die volgend jaar zeker herhaald gaat worden!

IMG_4261 IMG_4266

Comments (3)

 • Pippi

  Wat fijn dat je nu zelf kon rondsnuffelen in maar liefst twee DM filialen! Ben jaloers op je, zeker omdat je met je dochter hebt gewinkeld. Dat is voor mij niet weggelegd 🙂
  Ga je nog een artikel over die geweldige buit schrijven?

  • Natasja

   Het was echt heerlijk daar! In de 1e DM wilde Cato me alles laten zien (wat zij al gekocht had natuurlijk en waar dat lag) maar kon alleen maar zelf kijken naar al die schappen. Ze was zwaar teleurgesteld in me, maar dat heb ik in de 2e een beetje goed kunnen maken. Niet helemaal want we moeten nog een keertje terug van madame:-D Zou je dat leuk vinden om alles te zien wat ik gekocht heb?

 • Marrie

  Cato heeft zeker genoten met oma en opa in Kleve,was gezellig Natasja ze is een gezellige lieve meid en vond het fijn dat zij er als eerste was en zo kon ze jou daarna wegwijs maken en de winkel leeg kopen.Volgend jaar doen we het opnieuw over als we nog gezond zijn

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>