Als ik serum hoor, dan denk ik aan een extra stap in de gezichtsverzorging, die een weldaad voor de huid is. Het gevoel dat alles binnen no-time in de huid wordt opgenomen en een zacht, gehydrateerd en/of gevoed gevoel geeft. Had al in geen jaren een serum in gebruik en de Chanel Hydra Beauty Micro Serum klonk me als muziek in de oren. Die wilde ik maar wat graag testen!

2015-06-18 13.01.21
De verpakking is zoals altijd strak, clean en op z’n Chanels, wit met zwarte letters. De fles is ook hartstikke luxe, dubbelwandig en zwaar in de hand. Alles klopt en het staat prachtig in de badkamer of op je kaptafel. De inhoud is helder licht-blauw met belletjes erin, een streling voor het oog.

2015-06-18 13.00.40
Het pompje geeft een goede dosering voor het gezicht. Als je je hals en decolleté wilt meenemen dan heb je wel 2 pompjes nodig. Teveel serum is niet fijn, het voelt plakkerig aan en het duurt best wel een tijdje voordat het is ingetrokken. De geur is licht bloemig en fris en het smeert makkelijk uit. Het intrekken duurt wel even, maar het erna aanbrengen van een dag- of nachtcrème geeft geen probleem.

Welke informatie is er te vinden op de Douglas site:
“De fundamentele hydraterende stap van ieder schoonheidsritueel. HYDRA BEAUTY Sérum hydrateert intens, verstevigt en beschermt alle huidtypen tegen vrije radicalen. Uw gezicht straalt weer. De fijne, frisse textuur versmelt onmiddellijk met de huid en onthult daarbij subtiele, fruitige geurnoten.
Met de HYDRA BEAUTY-verzorgingscollectie zet de Researchafdeling van CHANEL haar emblematische bloem, de camelia, in en diens exclusieve*, zeer hydraterende werkstof Camellia Alba PFA**. Deze werkstof helpt de huid herstellen en het vochtniveau in de celkernen te optimaliseren.
HYDRA BEAUTY Sérum maakt de huid zacht, glad en stralend.

Na vier weken gebruik zijn de effecten van HYDRA BEAUTY Sérum zichtbaar:
De huid is beter gehydrateerd: +81%
De huid is stralender: +23%

HYDRA BEAUTY Sérum geeft de hydraterende werking van alle CHANEL verzorgingsproducten, waaronder de HYDRA BEAUTY-producten, een boost.
Na 30 minuten:
Hydratatie (alleen HYDRA BEAUTY Crème): +79%
Boost-effect Hydratatie (HYDRA BEAUTY Sérum + HYDRA BEAUTY Crème): +92%”

2015-06-18 13.01.57
Ik zal eerlijk zijn:
De verpakking is prachtig! Het ruikt fris en smeert prima uit. Mijn huid reageert er goed op maar..

het geeft me niet het luxe gevoel, wat ik van een serum verwacht, wat ik van Chanel zou verwachten.

Heb niet het gevoel dat het mijn huid intens hydrateert en verstevigd, terwijl het hydratatie heel erg goed kan gebruiken. Mijn huid is er weliswaar 1 met een gebruiksaanwijzing, zwaar gevoelig en vrij vet, zeg maar behoorlijk vet 🙁 maar had verwacht dat het een extra toevoeging in mijn dagelijkse verzorging zou zijn, die een verschil zou maken. Dat doet het niet en dat is jammer.

Gelukkig heb ik er geen €76,00 (30 ml) of € 97,00 (50 ml) voor hoeven neertellen en heb ik met plezier 4 monstertjes mogen gebruiken, waar ik toch wel een maandje mee heb gedaan. Het was fijn om een serum te gebruiken, dat wel en sindsdien wil ik niet anders. Het voelt gewoon goed om je huid extra te verzorgen!

Deze flacon heb ik mogen fotograferen van een kennis, die jaloersmakend veel van Chanel in de badkamer heeft staan. Dit serum geeft mij niet wat ik van een serum verwacht, mijn zoektocht gaat dus vrolijk verder.. Als jullie suggesties hebben, ik hou me aanbevolen!

Gebruik jij een serum en wat verwacht je ervan? Geeft het jou een gevoel van iets extra’s? Ik zou het leuk vinden als je het verteld in de comments!

Lots of Love,
Natas

Comments (2)

  • Pippi

    Wat ziet dat er prachtig uit. En het is teleurstellend dat het niet genoeg bijdraagt aan de verzorging van je huid. Het is fijn dat je dit serum uitgebreid kon testen en je geen klein fortuin hoefde neer te leggen voor dit product.
    Op het moment gebruik ik een serum van HEMA, speciaal voor 40-plussers en ik ben daar erg tevreden over.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>