Een leuke aanbieding en lege potten in de kast zorgden ervoor dat de ‘l Oreal Revitalift lijn werd aangeschaft. Aan de foto’s is wel te zien dat het al een tijd geleden is dat ze werden gefotografeerd. Met het uitzoeken en doorspitten van honderden foto’s kwam ik ze tegen. Dit is bij uitstek een merk dat gemakkelijk te verkrijgen is en regelmatig voor een leuke prijs, vandaar dat ik ze vandaag alsnog aan jullie laat zien…

Mijn geliefde Philosophy dagverzorging was op en ik moest nodig op zoek naar een andere dag- en nachtcrème. Mijn portemonnee liet een grote uitgave niet toe en in de kruitvat stond ik voor het schap met gezichtsverzorging en wist werkelijk niet wat ik moest kiezen..

Tja.. hoe confronterend leeftijd soms ook kan zijn, het is wel een makkelijk handvat om op zoek te gaan naar een juiste crème.

Handsome 026
Ik vind romige cremes fijn, maar het moet niet te vet zijn. Wellicht is het handig om te weten wat voor een huidtype ik heb. Een vette, maar ook gevoelige huid. Vooral de T-zone kan glimmen als een gek, en de wangen doen ook iets mee. Na het reinigen van de huid snakt het naar voeding, het voelt trekkerig en een romige voedende crème is dan meer dan welkom. Hydratatie heeft iedereen nodig, ook een vette huid, misschien wel juist een vette huid! De meest gemaakte fout is, dat er zoveel producten zijn voor een vette huid die de overproductie van vet goed aanpakken d.m.v. alcohol, waarbij de hydratatie en verzorging te wensen overlaat. Alcohol ontvet, maar onttrekt ook vocht. De huid komt hierdoor van alles tekort en wordt er niet beter van.

Handsome 027
Anti-rimpels + stevigheid. Klinkt als muziek in mijn oren, maar de werkelijkheid is dat als rimpels er eenmaal zijn, ze niet meer weg gaan. Wel kan een goede verzorging zorgen voor een elastische huid en het uitstellen van rimpels. Een bijkomend voordeel van een vettere huid is dat rimpels minder snel verschijnen 😉

Handsome 025
De nachtcrème zorgt voor celvernieuwing, hydratatie en veerkracht.

Handsome 018 Handsome 019 Handsome 020

De dagcrème is iets luchtiger dan de nachtcrème. Het heeft een zachte cremige geur, beetje nivea-achtig, maar dan veel zachter. Beetje tussen nivea en een babycrème in.. Het smeert goed uit en geeft op het moment van aanbrengen een prettig gevoed gevoel.

Handsome 021 Handsome 022 Handsome 023

De nachtcrème is wat voller en romiger, heeft dezelfde geur en het trekkerige gevoel wordt gedeeltelijk weggenomen. Niet helemaal, zeker na het douchen heeft mijn huid toch iets meer nodig.

Het zijn zeker fijne crèmes, ze brengen soepel en zacht aan, ruiken lekker en geven als eerste gevoel een verzorgend gevoel, maar is uiteindelijk niet voldoende voor mijn huid. Het trekkerige gevoel blijft en heb de neiging om er nog een laagje op te smeren, maar dat is niet de bedoeling natuurlijk. Het is ook een iets te vette crème voor mij, zeker in de zomermaanden. De volgende dag glimt mijn gezicht meer dan ik zou willen. Een goede reiniging, ook ‘s ochtends haalt dit wel weg, maar het is niet nodig.

Voor een drogere huid denk ik dat dit een hele fijne crème kan zijn.

Regelmatig kan je bij Kruitvat deze crèmes kopen, in de 1 + 1 gratis actie. Als je op zoek bent naar een rijke volle crème, dan zou dit best wel eens iets voor je kunnen zijn!

Lots of Love,

Natas

 

Comments (4)

 • Pippi

  Fijne review! Jammer dat het geen heilige graal bleek. Op dit moment gebruik ik crèmes van HEMA en ik ben razend enthousiast.

 • YuStSoMe

  Ik heb de REVITALIFT ook al eens geprobeerd en bij mij had ik geen effect (ben al te ver doorgerimpeld denk ik) ach, weet je ik loop tegen de 50 en mag er nog wezen!
  Ik hou het nu maar ‘stabiel’ ben ik al tevreden mee!
  Ik zou denk ik voor de nacht aan een serum denken, of fijne olie die zijn vaak minder ‘vettig’.

  • Natasja

   Dat mag je zeker! Een olie of serum is heerlijk, kan ik je echt aanraden!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>