Parfum, daar kan ik echt niet zonder! Heerlijk om ‘s ochtends op te spuiten als ik klaar ben met aankleden en opmaken. Het maakt me wakker en ik word er blij van, het brengt me in een bepaalde “mood”. Afhankelijk van mijn stemming en kledingkeuze, spuit ik een parfum op….

Ik hou van frisse, vrolijke, bloemige geuren, maar niet te zoet. Zoet en zwaar vallen buiten m’n zones. Zones waarin ik niet vaak verder kijk. Ik kan rustig in een parfumerie een stuk of 10 flesjes langs me laten gaan (ik weet het .. je ruikt maar 3/4 geuren goed, daarna wordt het een bleur in je neus)  en weten of er iets tussen zit. Zoet en zwaar zet ik gelijk terug, fris, vrolijk, bloemig en fruitig hou ik vast. Daar snuf ik nog wat langer aan en als het bevalt spuit ik het op.

DSC_1848

Een review over een geur op een blog vind ik lastig, een verhaal zegt me soms niet genoeg. De omschrijving kan me simpelweg niet geven wat ik nodig heb. Ik wil het voelen, ervaren, de geur opsnuiven.. Geur is zo intens en lastig te omschrijven. Bij Eau de Gaga van Lady Gaga was dat niet het geval. Ik volg al een tijdje met veel plezier happilyeverafterx.nl Deze site wordt beheerd door twee zussen (Esther & Elise) die ontzettend van make-up houden en daar las ik de review. Deze triggerde mij, ik raakte nieuwsgierig naar de geur.

DSC_1841
Eau de Gaga is een mannelijke geur. Maar ook fris, het verraste me echt! Een geur die prikkelt, maar ook iets zwoels heeft zonder zwaar te worden. Het is een unisex geur, zowel mannen als vrouwen kunnen het dragen. Een draagbare geur ook, zowel voor overdag als ‘s avonds.

 

DSC_1845
Zo wordt Eau de Gaga omschreven:

Eau de Gaga is een mysterieuze geur van Lady Gaga, waarin gedurfde elementen samenkomen.
Het hart van de geur wordt gedragen door witte viool, een bloem met een magische aantrekkingskracht op mannen en vrouwen. De geur opent met een krachtig akkoord van sprankelend limoen, een perfect tegenwicht voor de daarop volgende rijke en intense bloemnoot van witte viool met een subtiel hout-accent. Een sensuele, leerachtige noot zorgt voor een primitief en ó zo verleidelijk slotakkoord.

De geur wordt prachtig omschreven, zo ervaar ik de geur ook. Het frisse van limoen en witte viool, wat deze geur draagbaar maakt voor vrouwen en de leer- en houtgeur geeft warmte zonder dat het te zwaar wordt. Het is een toevoeging aan mijn parfums, iets wat ik totaal niet heb, maar heerlijk vind. Zeker de koudere dagen in de herfst en winter, zijn er perfect voor!

DSC_1861
Er is ook een shower gel te vinden in deze lijn. Ruikt net zo zalig en schuimt lekker. Het is een verwennerij om je met dezelfde geur te omhullen onder de douche of in bad.

DSC_1855
Een bodylotion maakt het compleet. Deze is fijn en smeert goed uit. Trekt snel in en geeft je een zachte huid die lekker ruikt. Dit gebruik ik bij speciale gelegenheden. Het geeft mij iets speciaals om me met een luxe bodylotion in te smeren, die dezelfde geur heeft. Ben er zuinig op en gebruikt het zeker niet iedere keer als ik deze geur draag.

Ik ben echt blij met Eau de Gaga! Het is een mooie toevoeging aan mijn parfum “stash” zoals Cato zo mooi kan zeggen 🙂 Sinds ik hem heb draag ik ‘t bijna dagelijks.

Voor 30 ml eau de parfum betaal je € 30,00, voor 50 ml € 40,00 en  €55,00 voor 75 ml.
De showergel en bodylotion zijn te koop voor € 19,95 met een inhoud van 200 ml. Een niet al te hoge prijs.

DSC_1847

Weet je wat nou zo leuk is.. Ik heb deze set voor €9,99 bij de Action gekocht! 30 ml eau de parfum en de tubes bevatten 75 ml.
In de comments bij de review had een dame dat vermeld en voor die prijs wilde ik wel naar de Action rijden. Ben heel blij dat ik dat heb gedaan!

Het is ook een leuk cadeau om te geven en nog leuker om te krijgen;-) Misschien wel wat met voor de feestdagen.

Van welke type geuren hou jij en wat is jou favoriete geur? Ik zou het leuk vinden als je dat achterlaat in de comments!

Liefs Natas

Comments (4)

 • Pippi

  Nou wil ik wel naar Action fietsen! Want ik hou ook niet van zoet en zwaar en juist wel van een tikje mannelijk. De geuren die verstopt zitten in Eau de Gaga klinken goed. Een verrassende mix in ieder geval.
  Zelf vergeet ik elke dag weer om een luchtje op te doen. Dat is echt iets van de laatste jaren. Vroeger gingen er flessen Shalimar, Chanel No. 19 en Miss Dior doorheen.
  Eerst ga ik de geuren die ik heb opmaken en dan ga ik op zoek naar iets met patchouli.

  • Natasja

   Het is echt een heerlijke geur, denk dat jij m ook wel kan waarderen. Goed van je om eerst je luchtjes op te maken, maar niet allemaal hoor! Afwisseling is zo fijn.. X

 • Pauline

  Nou zit ik dan met hoge koorts hoofd vol jouw blog te lezen met een smile van oor tot oor. Hoe heerlijk kan jij dit omschrijven zeg (wil bijna mijn fiets pakken om naar de Action te rijden) ik ben zeker nieuwsgierig naar deze geur mede om de prijs maar zeker om de geur te ervaren. Wel nieuwsgierig of je de hele dag kan waden in deze geur (of vervlieg deze snel?) ben nieuwsgierig naar je antwoord groetjes Pauline

  • Natasja

   Hey zieke zus, wat leuk dat je een bezoek brengt aan m’n blog en nog leuker dat je een reactie achterlaat! Het is echt een heerlijke geur en blijft echt wel een tijd lang hangen. Aan het einde van de dag kan je een vers spuitje wel weer toevoegen, dan is de scherpte er vanaf. Het is dus niet zo’n zware geur die de hele dag blijft hangen, maar lekker is tie wel! Wacht je verjaardag maar af;-) dat is al snel, dus je hoeft niet al te lang te wachten. Dikke kus van je zus en beterschap!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>