Afgelopen zaterdag was het zover, de eerste editie van de Workshop Your Style, Nails & More!
Na maanden overleg, locaties bekijken, inhoud geven aan de workshop konden we de deelnemers ontvangen en aan de slag.
Voorafgaand aan de workshop hadden de deelnemers diverse mails ontvangen met quotes, vragen en nog meer uitleg over wat ze konden verwachten. Zo hadden wij ook een goed beeld van de wensen en eventuele issues, waardoor we gericht advies konden geven.

10
Na de kennismaking onder het genot van koffie met wat lekkers gingen we aan de slag. Het was een klein koppel, des te meer persoonlijke aandacht. We hadden de groep in tweeën opgesplitst, nadat Renee en Suzanne hadden aangegeven waar ze het meest nieuwsgierig naar waren. Zo konden we beiden direct aan de slag en het maximale voor de dames uit de workshop halen.

4   1
Het maken van een moodboard geeft al veel inzicht. Kledingstyle, kleuren, accessoires en quotes zeggen een hoop over jou.

2   9
Op welke wijze moet er gevijld worden? Van alle kanten worden de nagels bekeken, zodat ze gelijk zijn.

12De basisproducten voor een goede nagelverzorging, scrub, base- en topcoats staan klaar.

11
8Uitleg over de juiste manier van lakken op een swatchwiel. Daarna oefenen met diverse lakken, kleuren en finishes die op tafel uitgestald staan. Zo kan er een keus gemaakt worden wat uiteindelijk op de nagels terecht gaat komen.

DSC_3582   DSC_3583
Tijdens het bladeren in tijdschriften worden er vragen gesteld en uitleg gegeven. Er komt steeds meer inzicht en duidelijkheid.

De passpiegel (die achter Caroline staat) wordt erbij gepakt. Aan de hand van de inmiddels verkregen inzichten en eventuele issues wordt nog duidelijker wat het beste bij je past. Waar je op moet letten en op welke wijze kleding jouw sterke punten nog beter kunnen benadrukken. De vorm van je lichaam, je lengte zijn punten waar aandacht aan wordt besteed. Tevens wordt er een kleuranalyse gedaan. Welke kleuren passen bij jou? Koele kleuren, warme kleuren, waardoor ga je nog meer stralen?

Er werden door Renee en Suzanne verrassende ontdekkingen gedaan, maar ook bevestigingen dat ze van nature al automatisch veel toepassen van wat goed bij ze past.

DSC_3585Een clean-up na het lakken. Gohh, wist niet dat je op deze manier nog best veel kan corrigeren!

DSC_3590
Het was een geslaagde ochtend. Iedereen naar huis met nieuwe inzichten en tips en wat was het ontzettend leuk om te doen! Heb er enorm van genoten en Suzanne en Renee, bedankt voor jullie vertrouwen, enthousiasme en succes met het toepassen van alles wat jullie hebben meegekregen en geleerd.

In het najaar gaan er weer workshops ingepland worden. Hou onze sites en Facebook in de gaten voor de data!

Lots of love,
Natas

Comments (8)

 • Pippi

  Wat zullen de dames een leuke en leerzame dag gehad hebben! Ik ga ook maar eens een moodboard maken- lijkt me heel inspirerend.

  • Natasja

   Dat hebben we allemaal gehad! Het was zo leuk, gezellig en leerzaam. Moet je doen! Hartstikke leuk om lekker te bladeren in tijdschriften en wat moois voor jezelf te creëeren. Fijne dag!?

 • Dorinda Dekker

  Wat ziet dat er gaaf uit! Waneer is de volgende keer?! Ben er dan graag bij!

  • Natasja

   Leuk Door! Zal er voor zorgen dat je er bij kunt zijn! Keep you posted??

 • Lonneke

  Wat een leuk idee is dit zeg!

  • Natasja

   Dank je! Het is zeker een leuke combinatie en ontzettend leuk om te geven

 • Tam

  Oeh wat mooi de fotos erbij. Ik heb het toen wel gelezen maar snel, nu tijd voor genomen. Stoer dat je workshops geeft, ik hoop dat je in het najaar leuke klanten hiervoor krijgt
  lfs Tam

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>