In deze Look Good, Feel Great Workshop sta jij centraal en bezorgen wij, Caroline en Natasja, jou een gezellige en ontspannen middag waarin je jezelf beter leert kennen. Door bewust naar jezelf te kijken en op zoek te gaan naar wat het beste bij jou figuur past, naar wie jij bent en wat jij zou willen uitstralen om je GOED te voelen!

In de workshop laten we jou,  aan de hand van leuke opdrachten en praktijk, uitgebreid stil staan bij wie je bent, wat je uit wilt stralen en hoe je dat kunt vertalen naar de buitenkant met de juiste kleding, de juiste kleuren en de rol van uiterlijke verzorging en manicure hierin.

De workshop bestaat uit drie onderdelen:

  • speedstyling; individueel stijl- en kleuradvies
  • het maken van een moodboard
  • uitvoeren van een manicure in combinatie met het perfect lakken van je nagels.

Speedstyling
Alle deelnemers krijgen een kort, persoonlijk advies van ongeveer 10 minuten per persoon, in de vorm van speedstyling bij de spiegel. Aan de hand van jouw persoonlijke issues en vragen zie je wat het beste past bij jouw figuur, bij wie je bent en bij wat je uit wilt stralen. Ook krijg je een persoonlijk kleuradvies. Je krijgt te zien wat kleur met je kan doen, zodat je ervaart dat ook kleuren kunnen bijdragen tot een fantastisch gevoel.

IMG_8016 - kopie Moodboard
Tijdens de workshop maak je je eigen moodboard zodat je helder krijgt welke stijl het beste bij jou past en waar jij je prettig bij voelt. De stijl die je kiest en die bij jou past, moet bij jou een fantastisch gevoel oproepen. Je wordt geleerd hoe je kunt bepalen wat jouw stijl is en hoe je dit kunt toepassen in het dagelijks leven.

manicure tools

Manicure en het lakken van je nagels
We starten met het desinfecteren van je handen. Je leert hoe je op de juiste manier je nagels kan vijlen, in de vorm die het beste bij jou vingers en handen past. Het verzorgen van je nagelriemen met een nagelriemtreatment, een handbadje en een heerlijke scrub gaan ervoor zorgen dat je handen zacht en gevoed aanvoelen. Je krijgt een uitgebreid stappenplan hoe je je nagels het beste kunt lakken, zodat je optimaal en met plezier nog lang kan genieten van je manicure.

      
opi swatch

Datum: zaterdag 11 juni 2016
Tijd:  van 09.00 uur tot 13.00 uur
Locatie: Weidedreef 122 te Zoetermeer
Kosten € 59,00 p.p. (incl. 21% BTW)
De workshop gaat door bij minimaal 6 deelnemers.

Wie zijn wij:

IMG_6121
Caroline van Your style | ID
geeft trainingen en individueel advies, gericht op persoonlijke uitstraling en presentatie:

“Het is mijn grote passie om mensen op een persoonlijke wijze te adviseren, te begeleiden en hen met kleding een goed gevoel te geven over zichzelf. Als DressCoach begeleid en coach ik jou naar een beter gevoel over jezelf. Ik leer jou hoe je met kleine veranderingen of stappen een groots gevoel kunt krijgen. En dat gaat verder dan kleding alleen. Het vertrekpunt is namelijk wie JIJ bent en hoe je dat kunt vertalen naar de buitenkant. Want door de juiste kleding te dragen die echt past bij jou kun je je zelfverzekerder voelen en kom je stralend voor de dag”

IMG_6122

Voor diegene die mij (nog) niet kennen: ik ben Natasja van Handsome Nails & More en run een nagelstudio waar je terecht kunt voor alles op het gebied van nagels zoals manicure, cosmetische pedicure, gelcolor en kunstsystemen. Een belangrijk onderdeel van de behandeling is dat het je ook een moment van rust en ontspanning geeft. Quality-time voor jezelf en even ontsnappen uit de hectiek en drukte van alledag.

“Je goed voelen en er verzorgt uitzien gaat verder dan kleding en uiterlijke verzorging. Verzorgde handen en (gelakte) nagels, horen hier wat mij betreft ook bij. Het zorgt ervoor dat je je fijner en zelfverzekerder kan voelen. In het eerste contact met mensen schud je elkaar de hand. Handen die gezien mogen worden en prettig aanvoelen dragen daar aan bij. Je handen zijn tenslotte je visitekaartje”

Wat levert de workshop jou op?
Praktische tips die je direct kunt toepassen. Het leuke van het werken in een groep is dat je met elkaar vaak net een stapje verder komt, waardoor tips beter blijven hangen en deze jou een extra goed gevoel geven. Een groep geeft ook veel positieve energie en kan heel drempelverlagend werken. Je ziet anderen werken en dat geeft je inzicht in wat het effect kan zijn van bepaalde tips en advies. Ook geeft het werken in een groep je letterlijk het gevoel dat je niet de enige bent met bepaalde vragen en issues.

Tot dan!
Caroline & Natasja

Comments (4)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>